Borbely: Dacă descentralizarea nu va continua, până la finele anului voi lua decizia potrivită, de a demisiona

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul Mediului, Laszlo Borbely
Ministrul Mediului, Laszlo Borbely

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a declarat astăzi, la dezbaterea moţiunii de cenzură, că în cazul în care până la sfârşitul anului nu va reuşi descentralizarea agenţiilor guvernamentale va lua "decizia cea mai potrivită", de a-şi da demisia.

"Dacă în lunile următoare descentralizarea nu va continua, dacă nu vom reuşi să restructurăm în continuare agenţiile guvernamentale, dacă nu vom reuşi ca până la sfârşitul anului să rezolvăm această decizie care am luat-o cu asumarea răspunderii, cu decizia temporară pe care noi am propus-o în discuţiile cu membrii din coaliţie, atunci, în ceea ce mă priveşte, la 31 decembrie, sau poate şi mai repede voi lua decizia cea potrivită, decizia care înseamnă şi demisia din Guvernul României în cazul în care nu vor fi aceste măsuri luate", a afirmat ministrul Mediului.

Borbely a spus că aceasta este o decizie personală. "Fiecare cred că trebuie să aibă responsabilitatea să stea drept şi să spună <<da>>. Ne-am asumat răspunderea atunci când am intrat la guvernare, ne asumăm astăzi răspunderea în ceea ce priveşte aceste măsuri şi ne asumăm altă răspundere dacă nu putem să ducem la bun sfârşit ceea ce ne-am angajat", a mai spus el.

Declaraţia acestuia a venit ca o replică la afirmaţia preşedintelui PSD, Victor Ponta, care i-a acuzat pe udemerişti că nu iau atitudine atunci când premierul Emil Boc a acuzat guvernarea din perioada 2007 - 2008, când şi UDMR a făcut parte din Guvern.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite