Bolnavii din spital au fost lăsaţi fără urna mobilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflaţi pe patul spitalului, sute de pacienţi nu au putut să-şi exprime dreptul la vot

Bolnavii internaţi la secţiile Spitalului Judeţean Gorj au fost lăsaţi fără urna mobilă. Deşi unii dintre ei au vrut să voteze, nu au avut această posibilitate din cauza că nu le-a fost adusă urna mobilă. Bolnavii care nu s-au putut deplasa până la cea mai apropiată secţie de votare spun că au aşteptat urna, dar nimeni nu i-a anunţat că trebuia să depună  până ieri o cerere în acest sens.
„Aş fi vrut să votez şi eu, dar nu am ştiut că trebuia să fi depus până ieri vreo cerere. Nu ne-a anunţat nimeni“, a declarat Maria Petre,  de 71 de ani, internată la Secţia Cardiologie. Femeia nu a fost singura în această situaţie, mai mulţi bolnavi plângându-se că nu-şi pot exercita dreptul la vot.

Pensionarii, primii la urne


Vârstnicii au fost, ca de obicei, primii la urne, iar cei care au întârziat au avut motive serioase. O bătrână de 73 de ani locuieşte într-o cămară dintr-un bloc, dar încă mai speră că dacă votează va avea un trai mai bun. „Aştept poştăriţa să-mi aducă pensia şi apoi merg să votez. Nu ştiu ce alegeri sunt astăzi, cred că o să aleg primarul oraşului. Locuiesc  într-o încăpere  care are şase metri pătraţi, am solicitat autorităţilor să-mi dea şi mie o locuinţă, dar  mi-au zis că nu au. Nu am nici aragaz, fac baie cu apă rece. Chiar şi aşa o votez în speranţa unor zile mai bune“, a spus Elisabeta Egăroiu, din Târgu-Jiu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite