Un avion Boeing a fost la un pas de prăbuşire din cauza unui stol de păsări!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un avion Boeing a fost la un pas de prăbuşire din cauza unui stol de păsări!
Un avion Boeing a fost la un pas de prăbuşire din cauza unui stol de păsări!

Micşorate de imensitatea avionului, nu păreau a fi mai mult de câteva puncte negre. Dar, stolul de păsări din imagine ar fi putut cauza prăbuşirea avionului Boeing al companiei Germania, care efectua o cursă Dusseldorf-Kosovo, în doar câteva secunde.

Avionul companiei Germania a fost luat cu asalt de un stol de câteva sute de păsări chiar când se pregătea să decoleze din aeroportul Dusseldorf, cu 80 de pasageri la bord, îndreptându-se spre Kosovo, relatează Daily Mail.

A fost ca un episod din filmul lui Hitchcock, The Birds (Păsările). Acum totul era bine, şi în secunda imediat următoare apar aceste păsări, năpustindu-se asupra aparatului de zbor a declarat un martor ocular.

Se estimează că mai mult de 200 de grauri au fost înghiţiţi de motorul unui avion Boeing, care atinsese o viteză de 200 mph. Altele au crestat cadrul avionului, însă, din fericire nu l-au găurit. Urmele au putut fi văzute mai târziu pe avion.

Citiţi şi:


Imediat ce a ajuns în aer, pilotul a raportat pagube în zona motorului, iar avionul s-a învârtit în cerc timp de 45 de minute înainte de a efectua o aterizare sigură.

Nicio persoană nu a fost rănită, iar la avion au fost detectate pagube minore.

  • Un astfel de impact s-a mai produs în ianuarie anul trecut, la Hudson, New York, când un stol de păsări a izbit un Airbus. Atunci pilotul a reuşit să aterizeze de urgenţă şi toţi cei 155 de oameni aflaţi la bordul aparatului au supravieţuit.
image


Foto: Daily Mail

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite