Boc nu are nici bani, nici timp să plece în vacanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Emil Boc susţine că nu va pleca în concediu până când "nu va fi mai bine pentru toată lumea", motivând criza financiară şi lipsa de timp pentru o vacanţă alături de familie.

Prezent astăzi la şantierul staţiei de metrou care va fi deschisă lângă Parcul Bazilescu, Emil Boc a dorit să anunţe că anul acesta îşi va petrece vara la birou.

  "Avem multă treabă de făcut şi nu prea avem vacanţe. Este un semnal pentru toată lumea, să ştiţi. Avem de terminat lucrările de infrastructură, avem de finalizat investiţiile din buget, avem nevoie să se mişte lopata în ţara asta", a declarat premierul, care a şi aruncat o lopată de pământ peste o groapă.

Boc şi-a continuat discursul susţinând că, în ciuda faptului că îşi va supăra familia, nu va pleca în concediu până când "nu va fi mai bine pentru toată lumea": "Fetiţele mele şi probabil soţia se vor supăra, dar o să încerc să le explic că anul acesta este un pic mai dificil şi că anul viitor, după ce va fi mai bine pentru toată lumea, vom obţine un plus de vacanţă".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite