Boc şi-a împins maşina la cota 1.800

0
Publicat:
Ultima actualizare:

a petrece o zi în familie, cu ocazia schimbării prefixului, la împlinirea vârstei de 40 de ani. şi-a anunţat doar părinţii şi fratele mai mare, care administrează proprietăţile familiei,

a petrece o zi în familie, cu ocazia schimbării prefixului, la împlinirea vârstei de 40 de ani. şi-a anunţat doar părinţii şi fratele mai mare, care administrează proprietăţile familiei, din localitatea clujeană Răchiţele, comuna Mărgău. După ce a petrecut o dimineaţă mai relaxată în Cluj, cu cumpărături şi o pizza acasă la bloc, Boc a ajuns în jurul orei 16.00 la casa părintească, însoţit de fetiţele sale, Cezara şi Patricia. De aici l-a luat şi pe tatăl său, Ioan Boc, pentru o plimbare scurtă spre Masivul Vlădeasa. Mama, Ana, şi fratele mai mare, Nelu, au rămas să pregătească fripturile şi mititeii.

Paparazzi salvatori
Problemele pentru preşedintele PD au apărut după ce a depăşit altitudinea Cascadei Vălul Miresei şi după ce a izbit un pietroi a început să lase pe drum o dâră dublă de ulei de la cutia de viteze. Se afla într-o zonă izolată, în apropierea Pietrelor Albe, cunoscute pentru fenomenele paranormale, departe de lume şi civilizaţie, fără semnal la telefonul mobil. Atunci au intervenit ziariştii "paparazzi" care l-au ajutat să întoarcă maşina, cu dificultate, pe un drum îngust, înghesuit între brazii înalţi şi râpa adâncă. A fost escortat până la Cascada Vălul Miresei, de unde a fost transbordat, în maşina ziarului Adevărului, până la casa părintească, de unde a cerut întăriri calificate de la primărie, pentru recuperarea autoturismului avariat.

Boc a decis să nu-şi aniverseze ziua
Întrebat de ce preferă să evite întâlnirea cu colegii şi prietenii de ziua lui, cu izolarea totală, inclusiv telefonul închis, mai ales la împlinirea a patru decenii, Boc ne-a declarat că a luat această decizie la vârsta de 18 ani. "Am fost la coasă de ziua mea. Mi-am promis că nu îmi voi mai aniversa ziua decât la 50 de ani. Prefer să stau cu familia", ne-a spus Boc. Singurul cadou acceptat de Boc, de la familie, a fost un căţeluş de plastic, confecţionat din bile de fetiţele sale, o cămaşă albă şi o cravată vişinie, de la soţia sa.
Boc ne-a depănat amintiri din perioada copilăriei, când trebuia să repare geamurile vecinilor, pe care le spărgea frecvent cu mingea de fotbal. Tatăl său era un recunoscut tăietor de geamuri, întreaga localitate fiind renumită pentru acest meşteşug. Pe lângă îndeletnicirea cositului şi păzitul gâştelor, primarul Clujului mai are în palmares şi îndemânarea tăierii geamurilor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite