Boc se luptă cu lăptarii şi zarzavagiii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Morii, închisă circulaţiei rutiere. Sectorul nealimentar va fi trimis în alte cartiere, Piaţa 1 Mai şi Oser. Sâmbătă, la ora 15, primele mese ale comercianţilor de legume de import au fost

Morii, închisă circulaţiei rutiere. Sectorul nealimentar va fi trimis în alte cartiere, Piaţa 1 Mai şi Oser. Sâmbătă, la ora 15, primele mese ale comercianţilor de legume de import au fost mutate în parcarea utilizată de taximetrişti.

Lăptarii şi ruşii, lăsaţi fără obiectul muncii
Deşi majoritatea clujenilor aşteaptă de ani buni rezolvarea locurilor de parcare, acţiunea primăriei a provocat nemulţumiri în rândul taximetriştilor şi al comercianţilor de produse nealimentare şi al producătorilor de produse lactate, rămaşi fără spaţiile de lucru. Producătorii de produse lactate, veniţi din tot judeţul, au adresat injurii la adresa administraţiei şi a primarului Boc, pe care-l fac răspunzător pentru situaţia creată. Sunt producători din zone ocolite de colectorii de lapte tradiţionali. După cum ne-a declarat directorul APO, Ioan Goia, din data de 10 mai, comercializarea produselor lactate în vrac nu mai putea fi desfăşurată aici, conform noilor reglementări de calitate. Nemulţumiţi sunt şi basarabenii, şi ruşii, izgoniţi din centrul oraşului, după ce au fost toleraţi, timp de 16 ani. Aceştia şi-au făcut o afacere prosperă, cu traficul de produse electrocasnice din fosta Uniune Sovietică.

Boc vrea parcări cu orice preţ
Primarul Emil Boc a declanşat operaţiunea parkinguri supraterane, având în vedere criza majoră de locuri de parcare. Deşi exista un proiect mai vechi de parcări subterane, Boc a optat pentru cele de suprafaţă, organizând licitaţii pentru amplasamentele din strada Avram Iancu, Biblioteca Centrală Universitară şi Piaţa Agroalimentară Mărăşti. Aproape fiecare amplasament a trezit obiecţii, cele mai mari fiind pentru BCU, care a şi acţionat în judecată Primăria, cerând sistarea proiectului. Parkingul din Mihai Viteazul va avea aproape 300 locuri de parcare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite