Boc: Cine investeşte în România în perioadă de criză va fi principalul câştigător

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul ministru Emil Boc a declarat astăzi că Guvernul va menţine cota unică şi neimpozitarea profitului reinvestit, astfel că oamenii de afaceri care investesc în România în perioadă de criză vor fi principalii câştigători după ieşirea din recesiune.

Prezent la inaugurarea etapei a doua a proiectului imobiliar China Town, Emil Boc a afirmat că România a fost printre primele ţări care au recunoscut China, în 1949, şi că din acel moment cele două state au derulat relaţii eficiente în toate domeniile.

"Sunt convins că proiectul va aduce mai aproape de noi farmecul şi miracolul chinezesc. Românii vor vedea China Town nu numai la televizor, ci vor avea ocazia să vadă şi aici", a spus Boc, citat de Mediafax.

Firma China Town România, controlată de investitori chinezi, construieşte un proiect imobiliar cu acelaşi nume la Afumaţi, în apropiere de Bucureşti. Innvestiţia este de peste 100 milioane euro.

Proiectul cuprinde în prezent spaţii comerciale, iar în viitor va avea şi locuinţe, spaţii verzi, alei, şcoli, grădiniţe, magazine, restaurante şi depozite.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite