Boc, în campanie printre prefecţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Emil Boc i-a convocat ieri pe prefecţi la Băile Felix pentru a-i instrui în legătură cu priorităţile Executivului: absorbţia fondurilor europene, reorganizarea administrativă, reformarea companiilor de stat şi dezvoltarea infrastructurii.

Aflat la o reuniune cu înalţi funcţionari publici, şeful Executivului nu s-a abţinut de la discursuri cu tentă electorală, acuzând Cabinetul Tăriceanu că „a dus România în şanţ" şi atacând programul de guvernare al USL. Boc s-a plâns prefecţilor că guvernarea PNL, susţinută de PSD, a băgat România în criză, cu promisuni fără acoperie, omiţând că atunci PDL a votat în Parlament o serie de iniţiative care vizau măsuri sociale, cea mai celebră fiind majorarea cu 50% a salariilor pentru dascăli.

„Noi am reuşit în aceşti doi ani să readucem România pe drum şi deocamdată a ieşit din recesiune, ca primă etapă a ieşirii din criză", le-a mai spus Boc reprezentanţilor Guvernului în teritoriu. El a susţinut că va „apăra" cota unică şi a afirmat că programul USL este populist, iar câştigarea alegerilor de actuala Opoziţie ar arunca România înapoi în criza economică. Pe de altă parte, premierul a promis creşterea pensiilor în anul electoral 2012.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite