Boc către femeile PPE: vizitaţi oraşul pentru a stimula consumul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Boc către femeile PPE: vizitaţi oraşul pentru a stimula consumul
Boc către femeile PPE: vizitaţi oraşul pentru a stimula consumul

Premierul Emil Boc le-a recomandat, astăzi, reprezentantelor organizaţiei de femei a PPE, reunite în Congres la Bucureşti , să viziteze Capitala pentru a încuraja prin prezenţa lor, consumul în perioadă de criză.

Primul-ministru a fost prezent, astăzi, la Congresul organizaţiei de femei a PPE şi le-a îndemnat pe reprezentantele popularilor europeni să îşi stabilească un program de timp liber care să includă activităţi prin Bucureşti, pentru a "încuraja consumul", relatează NewsIn.

"Vă urez tuturor bun veni în România şi la Bucureşti şi să petreceţi, dincolo de momentele profesionale şi politice, clipe frumoase ca acasă, aici, în Bucureşti. Sper că în organizarea Congresului dumneavoastră s-a ţinut cont şi de existenţa unui program de timp liber, având în vedere că, în perioadă de criză, trebuie să încurajăm consumul, iar dumneavoastră trebuie să aveţi timp şi pentru asemenea activitate aici la Bucureşti", le-a spus Boc femeilor PPE.

La Congres, premierul a vorbit şi despre principiile ce asigură succesul popularilor europeni, măsurile sociale şi economice luate de Guvernul român, dar şi despre confruntarea PDL cu opoziţia pe tema Legii pensiilor.

El le-a felicitat pe europarlamentarul german Doris Pak, care a fost realeasă ca preşedinte al organizaţiei de femei a PPE, dar şi pe democrat-liberala Sulfina Barbu, aleasă vicepreşedinte al acestei organizaţii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite