VIDEO Boc avertizează muncitorii autostrăzii Bucureşti-Ploieşti: Vă tai capul dacă întârziaţi lucrările!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflat pe şantierul autostrăzii Bucureşti-Ploieşti, premierul Emil Boc le-a reproşat constructorilor că există porţiuni în care drumul arată ca în "epoca de piatră".

"Trebuie să susţinem investiţiile, iar doamna ministru (al Transporturilor-n.r.) a demonstrat că poate face performanţă. Dacă voi nu o susţineţi, vă tai capul. În unele zone lucrurile arată bine, la altele suntem în epoca de piatră. Mingea este în terenul constructorilor", s-a adresat Boc muncitorilor.

Nici ministrul Anca Boagiu nu s-a arătat mai mulţumită de stadiul lucrărilor, potrivit Mediafax.



"Personal, nu sunt satisfăcută de ritmul lucrărilor şi vom avea o discuţie foarte serioasă, pentru efortul nostru este foarte mare. Termenul este ferm, la 15 decembrie autostrada trebuie să fie gata, iar ei trebuie să îşi mărească ritmul de lucru. După rectificarea bugetară, am primit bani în buget, astfel încât să nu existe probleme cu plăţile şi să nu-şi imagineze că o să plătesc bani, dacă ei nu muncesc", a spus Boagiu.

Autostrada este împărţită în două sectoare, respectiv Bucureşti-Moara Vlăsiei, unde lucrează consorţiul italian Impressa Pizzarotti/Tirrena Scavi, şi Moara Vlăsiei-Ploieşti, construit de asocierea Spedition UMB/Pa&Co Internaţional/Euroconstruct '98/Com-Axa.

Vineri, ministrul Transporturilor a declarat că în acest an vor fi finalizaţi aproape 130 de kilometri de autostradă, respectiv tronsoanele Timişoara-Arad, Medgidia-Constanţa şi Bucureşti-Ploieşti şi centurile oraşelor Arad şi Constanţa.

image
image
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite