Boc a amendat cu un miliard o construcţie ilegală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Emil Boc a semnat ieri pe teren, în cartierul clujean Mănăştur, prima amendă maximă prevăzută de lege, pentru construirea unui imobil fără respectarea regimului autorizării. Boc

Primarul Emil Boc a semnat ieri pe teren, în cartierul clujean Mănăştur, prima amendă maximă prevăzută de lege, pentru construirea unui imobil fără respectarea regimului autorizării.
Boc l-a amendat pe Tudor Manole, proprietarul unui teren situat pe strada Negoiu, pe care se construieşte al treilea imobil fără respectarea regimului legal.
Dacă pentru alte două imobile, de pe aceeaşi stradă, constructorul a încălcat prevederile din autorizaţii, ridicând încă trei niveluri suplimentare, pentru care s-au aplicat amenzi şi plângeri penale, pentru cel de-al treilea imobil nu există nicio autorizaţie. Manole a replicat că nu este vinovat, deoarece are un partener constructor, Doru Irimieş, care construieşte în regim de persoană fizică, după care vinde apartamentele. Acesta a acuzat totuşi municipalitatea, pentru faptul că răspunde cu întârziere solicitărilor de autorizare. În Cluj, primăria este în proces cu speculanţii imobiliari, pentru peste 60 de imobile, care nu respectă autorizaţiile sau nu deţin autorizaţii, pentru care s-au cerut prin justiţie demolarea.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite