Boc către Udrea: "Dacă staţi să tot negociaţi pentru drumuri, turiştii vor sta mereu în ambuteiaje"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Emil Boc i-a reproşat, miercuri, ministrului Elena Udrea întârzierea lucrărilor la un drum judeţean din Constanţa, cerându-i "să îi cheme rapid pe cei autorizaţi că, dacă tot negociaţi, turiştii vor sta mereu în ambuteiaje".

Emil Boc s-a aflat miercuri alături de ministrul Dezvoltării Regionale Elena Udrea şi de ministrul Transporturilor Anca Boagiu în judeţul Constanţa, unde a inspectat stadiul lucrărilor la autostrada Medgidia - Constanţa şi la un drum judeţean care se intersectează cu aceasta.

Premierul a întrebat-o pe Elena Udrea cine plăteşte finanţarea lucrărilor de reabilitare a drumului judeţean, iar aceasta i-a răspuns că Ministerul Dezvoltării.

"Păi atunci ministerul să-i cheme foarte rapid pe toţi cei autorizaţi, să decidă şi să implementeze. Că dacă staţi să negociaţi tot timpul, nu veţi face niciodată, iar turiştii vor sta întotdeauna în ambuteiaje şi în aglomerări", a spus premierul, citat de Mediafax.

"Aşa vom face, dar eu zic să discutăm cu oamenii la minister", a răspuns Elena Udrea.

Premierul Emil Boc i-a reproşat apoi vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Cristian Darie, că nu a scris pe panouri cine a plătit pentru reabilitarea drumurilor.

"Cine face acest drum? Ce scrie pe acest panou, Consiliul Judeţean sau Guvernul? E o ruşine să spui că face Guvernul un drum pe aici", a adăugat premierul.

image
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite