Blesteme în procesul vrăjitoarelor: "O să moară unul câte unul, o să damblagească, o să se aleagă praful şi pulberea!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vrăjitoarea Vanessa îşi încearcă astăzi norocul în faţa magistraţilor Tribunalului Ilfov, ea cerând să fie eliberată condiţionat! Vanessa nu pare prea afectată de regimul din arest, ea afişând o mină veselă când a fost adusă încătuşată în faţa magistraţilor. UPDATE 16.00 Vanessa şi Buzea Craif rămân în arest! magistraţii au respins cererile lor de eliberare condiţionată.

Tot astăzi speră să fie liber şi Buzea Craif, rudă cu vrăjitoarea Melisa în posesia căruia a ajuns apartamentul Oanei Zăvoranu. El susţine că a fost arestat preventiv din motive rasiste. Buzea Craif este apărat de avocata Paula Iacob, care nu crede în vinovăţia clientului său, susţinând că era imposibil ca acesta s-o păcălească pe Oana Zăvoranu, întrucât vedeta TV are multe cunoştinţe de Drept.

Buzea Craif vrea şi el „afară"

Buzea Craif susţine că el este cumpărător de buna-credinţă şi că ar fi dat 50.000 de euro pe apartament, actele fiind parafate în faţa unui nortar public. De partea cealaltă, Oana Zăvoranu reclamă faptul că ea nu a văzut niciun leu, întrucât Vanessa şi Melisa nu-i dădeau voie să pună mâna pe bani. Vrăjitoarele spuneau Oana este posedată de diavol si banii trebuie arşi la miez de noapte pentru a scăpat de necurat. Buzea Craif a fost susţinut la Tribunal de mama sa, vrăjitoarea Brăţara, care blestema de mama focului şi ameninţa cu CEDO, pe motiv că fiul său este arestat ilegal.

„S-au făcut abuzuri. O să se ajungă la drepturile omului, o să se facă reclamaţie la Haga. O să moară unul câte unul, o să damblagească, o să se aleagă praful şi pulberea", turua Brăţara.

Vrăijtoarele Rada Mincă, zisă Melisa, şi Roxana Lider, zisă Vanessa, au fost au fost arestate preventiv, luna trecută, fiind acuzate de înşelăciune şi şantaj, existând mai multe plângeri împotriva lor. Printre victime se află şi Oana Zăvoranu, care ar fi fost păgubită de 450.000 de euro. Între timp, Oana aşi-a recuperat o vilă din Dorobanţi şi autoturismul Porsche, ajunge în „proprietatea" vrăjitoarelor în urma unor acţiuni de înşelăciune şi şantaj.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite