Blestemat pentru "crimele" împotriva câinilor vagabonzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat, ieri, că va continua programul de sterilizare sau, după caz, de eutanasiere a câinilor vagabonzi, chiar dacă primeşte scrisori de ameninţare şi este

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat, ieri, că va continua programul de sterilizare sau, după caz, de eutanasiere a câinilor vagabonzi, chiar dacă primeşte scrisori de ameninţare şi este blestemat pentru aceste acţiuni. Lungu a prezentat ziariştilor două scrisori primite din Israel, în care este înştiinţat că a fost "condamnat" pentru "crime" împotriva animalelor.
Într-una dintre scrisori, sub reprezentarea desenată a unei persoane malefice este scris textul "pentru crimele tale odioase şi fărădelegea comisă împotriva sărmanelor animale, ai fost blestemat la Sfântul Mormânt şi la zidul plângerii de şase maici şi de nouă călugări", iar cealaltă scrisoare cuprinde textul: "Pentru păcatele şi crimele făptuite contra sărmanelor animale ai fost acuzat, judecat, găsit vinovat şi osândit de Marele Tribunal Teologic din Sfântul Oraş. Ai fost blestemat cumplit şi blestemul te va ajunge în curând. Pocăieşte-te că nu mai ai mult timp. Amin".
Primarul Sucevei, care vrea să intensifice acţiunea de sterilizare a javrelor, spune că problema câinilor vagabonzi este prioritară în municipiu şi că pune mai presus interesul oamenilor decât cel al câinilor. El a precizat că intenţionează să introducă o taxă prohibitivă pentru adopţia câinilor vagabonzi din adăposturi pentru că, în prezent, persoanele care adoptă câini le dau drumul înapoi pe străzi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite