Bistriţa: Cinci răniţi după ce o ambulanţă privată care transporta pacienţi la dializă s-a răsturnat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci persoane au fost rănite după ce o ambulanţă privată care transporta pacienţi dependenţi de dializă s-a răsturnat, vineri, pe DN 15A, la intrarea în localitatea Herina, judeţul Bistriţa-Năsăud.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud, o ambulanţă BGS care transporta cinci bolnavi dependenţi de dializă s-a răsturnat, vineri după-amiază, pe DN 15A, la intrarea în localitatea Herina.

Din primele informaţii reiese că şoferul a pierdut controlul volanului, a intrat cu maşina într-un stâlp, după care aceasta s-a răsturnat într-un şanţ de circa un metru săpat la marginea drumului aflat în plin proces de reabilitare şi care este mult îngustat pe porţiunea respectivă, întrucât se fac săpături pentru lărgirea părţii carosabile.

"În urma accidentului, cei cinci pacienţi care se aflau în maşină au fost răniţi uşor. Trei dintre ei au fost aduşi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa cu ambulanţe. Alţi doi sunt încă evaluaţi de medici la faţa locului", a spus sursa citată.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bistriţa-Năsăud, Antonela Gorgan, a declarat că un echipaj al Poliţiei face cercetări pentru a stabili cauza accidentului.

"E posibil ca acest accident să se fi produs din cauza drumului mult îngustat pentru reabilitare. Facem cercetări să vedem cine se face vinovat", a declarat ea.

DN 15A face legătura între Sărăţel (Bistriţa-Năsăud) şi Reghin. Pe acest tronson se lucrează la reabilitarea drumului, carosabilul fiind mult îngustat.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite