Bilanţul vânătorii de la Balc: 250 de mistreţi împuşcaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partida de vânătoare de pe domeniul de la Balc, judeţul Bihor, s-a încheiat ieri, la ora 14.00. În două zile, cei 45 de invitaţi ai omului de afaceri Ion Ţiriac şi-au trecut în palmares 250

Partida de vânătoare de pe domeniul de la Balc, judeţul Bihor, s-a încheiat ieri, la ora 14.00. În două zile, cei 45 de invitaţi ai omului de afaceri Ion Ţiriac şi-au trecut în palmares 250 de mistreţi împuşcaţi, dar şi câteva căprioare. Pentru tabloul de vânătoare din acest an au fost selectaţi 65 de mistreţi, criteriul de alegere fiind valoarea trofeului. Carnea vânatului va fi donată caselor de copii şi bătrâni din Bihor, localnicilor şi gonacilor.

Anul acesta, printre invitaţi s-au numărat Wolfgang Porsche, moştenitorul companiei Porsche, Franz Rauch, proprietarul celei mai mari companii europene care produce sucuri naturale, Sieg­fried Wolf, preşedintele companiei de componente auto Magna Europa, Alfred Baumhauer, renumit designer de bijuterii la Cartier, Goran Ivanisevici şi Boris Beker. Ion Ion Ţiriac şi Elan Schwartzenberg sunt doar două dintre VIP-urile autohtone.

Miliardarul Ion Ţiriac a concesionat domeniul de la Balc în anul 2005 pentru o perioadă de 10 ani.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite