Start la „Motor Bikers Party 2009“ în Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pasionaţii de „motoare“ se adună de azi pe Insula de Agrement

Băcăuanii interesaţi de  lumea motocicliştilor   se pot alătura distracţiei, care va dura până duminică.

Azi-dimineaţă a început cea de-a IX-a ediţie „Motor Bikers Party 2009“, tradiţionala întâlnire a motocicliştilor, care se va desfăşura la Insula de Agrement.
Evenimentul este organizat de Clubul Motor Bikers Party şi Primăria Bacău şi îi reuneşte pe pasionaţii de viteză, adrenalină  şi „motoare“ din  toată ţară.

Paradă moto şi spectacol de cascadorie

Cei interesaţi  pot admira de azi până duminică sute de „motoare“ de ultimă generaţie sau motociclete tunate. „Vin în fiecare an la întâlnire pentru că îmi plac spectacolele de cascadorie ale motocicliştilor. Oraşul capătă viaţă când aceştia defilează prin oraş. Oamenii vin din curiozitate să vadă de aproape motocicletele“, ne-a spus Marius Cozma, un admirator al adunării motocicliştilor de la Insula de Agrement.

„Adunarea din acest an are un program destul de încărcat din care nu vor lipsi concursurile specifice, parada moto, dar şi spectacolul de cascadorie din faţa Prefecturii Bacău“, a precizat orin Petrescu, şefului clubului  Motor  Bikers
Party.

Băcăuanii vor putea admira parada motocicliştilor, care va avea loc mâine prin centrul oraşului, de la ora 12.00. Timp de trei zile, cât va dura evenimentul, cei prezenţi vor avea parte de concerte susţinute de Mercedes Band, Trenul de Noapte şi Compact. Distracţia se va încheia duminică cu un foc de artificii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite