Bijuterii ecologice fabricate acasa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ASTAZI, ORA 10.00: Tinerele din Timisoara au invatat sa faca accesorii unicat

Culorile vii sau pastelate, materialele reutilizate şi originalitatea au fost singurele ingrediente necesare unei zile dedicate femeilor creative.

Cu răbdare şi pasiune, timişorencele şi-au creat eşarfe în modele unicat, cu ajutorul artiştilor din cadrul grupului Clouds Factory. „Ne-am dorit să dăm ocazia timişorencelor de a învăţa să realizeze mărgele pictate, cercei fistichii,  pantofi, genţi şi haine îndrăzneţe”, a spus Ana Maria Teodorescu, organizator al evenimentului.

Astfel, tinerele prezente la expoziţie au pus imediat mâna pe pensulele puse la dispoziţie de artişti, au dat frâu liber imaginaţiei şi au creat în câteva minute eşarfe de mare efect. Deşi cele mai multe nu mai pictaseră niciodată, propunerea celor de la Clouds Factory s-a dovedit a fi benefică, întrucât fetele s-au relaxat şi au reuşit să-şi pună în valoare creativitatea.

După ce au desenat stele, flori sau oameni veseli, fetele au călcat eşarfele, pentru ca imaginile colorate să se păstreze în timp. Cele mai multe şi-au făcut accesorii pentru ele însele, dar la fel de multe au creat eşarfe unicat pentru prietenele sau mamele lor, fără a uita de semnificaţia zilei de 8 Martie. Activitatea artistică a femeilor creative a fost susţinută de muzică la fel de originală precum creaţiile handmade.

Inspiraţie pentru sezonul primăvară-vară

Artista Cristina Păduraru a susţinut, ieri, un concert inedit alături de prietenii săi, la evenimentul găzduit de Palatul Cultelor din Timişoara. Prezentările de modă nu au lipsit nici ele de la „Hand Maiden”, iar cele mai interesante creaţii ale tinerilor creatori timişoreni au atras admiraţia tuturor femeilor prezente la expoziţie.

Tinerele cochete care îşi doresc apariţii originale în această primăvară s-au hotărât să apeleze fără să stea pe gânduri la ajutorul artiştilor specialişti în creaţii „handmade”. Expoziţia se încheie astăzi, la ora 19, după prezentarea de haine „Cloud’s Karisma”, care a fost programată pentru ora 18.

Le dăm ocazia timişorencelor să înveţe să facă mărgele pictate sau cercei fistichii
Ana Teodorescu, organizator

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite