Bice şi cătuşe de Valentin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Târgul de St. Valentine`s Day de la Casa Tineretului propune cadouri îndrăzneţe. Printre produsele nonconformiste pe care le cumpără timişorenii se numără vibratoarele şi cătuşele îmbrăcate în puf.

Timişorenii îndrăgostiţi sau doar curioşi au vizitat târgul de „St. Valentine`s Day” pentru a cumpăra cadouri. Ursuleţii şi inimioarele de pluş cu mesaje de iubire s-au vândut ca pâinea caldă, alături de alte invenţii ale comercianţilor.

Printre acestea se numără beţişoare de trestie care au prinse la un capăt inimioare şi pene roşii, un „must have” al Zilei Îndrăgostiţilor. Unul dintre standurile târgului îi invită pe timişoreni să-şi ia inima în dinţi şi să cumpere cadouri ieşite din comun. Vibratoare, dildo-uri, lanţuri şi cătuşe îmbrăcate în puf, desuuri din plasă, bile şi femei gonflabile, acestea sunt doar câteva dintre cadourile care i-ar face să roşească cel puţin pe unii dintre cumpărători.

Ţinute sexi

Cei mai curajoşi dintre cumpărători pot opta pentru bice de diverse mărimi şi culori, şaluri roşii din pene sau costume cu diverse personaje. Astfel, o tânără obişnuită se poate transforma în câteva clipe într-o „catwoman”, o poliţistă sexi, o asistentă sau pur şi simplu o făptură senzuală, îmbrăcată într-o rochie de plasă.

Printre cadourile îndrăzneţe se numără şi pompe pentru sâni, afrodisiace, dar şi parfumuri cu feromoni. Pe listă pot fi trecute manşoane şi inele cu diverse forme, dar şi uleiuri de masaj cu mirosuri încântătoare, pentru o seară de vis.

Păpuşi pentru toate vârstele

Timişorenii care nu au reuşit încă să îşi găsească o parteneră se pot consola dacă fac o vizită la târgul de la Casa Tineretului, pentru că pe aceleaşi rafturi îi aşteaptă, cuminţi, păpuşile gonflabile care joacă diverse roluri: femeia-soldat, negresa, asiatica sau asistenta.

Deşi nu mulţi recunosc că fac vânzare unui astfel de magazin, comercianţii spun că lumea se înghesuie la cadouri nonconformiste. „Vindem la toată lumea, de la 18 ani în sus. Timişorenii vin la noi până la vârsta la care merg în baston. Dintre toate produsele, cel mai bine se vând cele erotice, mai ales vibratoarele şi desuurile”, a spus Gabi Vodă, una dintre comerciante.

Cadouri îndrăzneţe

Păpuşă gonflabilă - 60 de lei
Vibrator - 60 de lei
Cătuşe cu blăniţă - 50 de lei
Cătuşe fără blăniţă - 30 de lei
Bici - 120 de lei
Costum de asistentă - 50 de lei

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite