În satul prostituatei favorite a lui Berlusconi, Ioana Vişan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În satul prostituatei favorite a lui Berlusconi, Ioana Vişan
În satul prostituatei favorite a lui Berlusconi, Ioana Vişan

Familia Ioanei Vişan (22 de ani), tânăra care participa la orgiile lui Silvio Berlusconi (73 de ani), a prosperat după plecarea ei la Roma. Imediat după ce Ioana Vişan a plecat în Italia, în 2006, familia sa şi-a cumpărat o moară în comuna Mălureni, judeţul Argeş. 

Citiţi şi:


În comuna Mălureni, unde locuieşte familia Vişan, sătenii sunt şocaţi de faptul că Ioana şi sora ei Monica sunt prostituate de lux în Italia.

„Era o fată aşa cuminte“

Vecinii spun că familia a început să prospere din 2006, an ce coincide cu plecarea Ioanei în Italia. În ţară au rămas părinţii, Ionel şi Ticuţa Vişan, şi fratele fetelor.

Acesta din urmă a fost ajutat de familie să-şi cumpere o maşină şi un apartament în Curtea de Argeş, acolo unde locuiau şi surorile când reveneau în ţară. Mai mult, părinţii lor au demarat negocierile cu o firmă din oraşul argeşean pentru a cumpăra încă o moară.

Contactat telefonic, proprietarul morii le-a declarat reporterilor „Click!“ că aşteaptă un răspuns de la Ionel Vişan, care s-a arătat interesat să îşi extindă afacerile. Acum, de când cu scandalul sexual al fiicelor din Italia, Ionel Vişan nu mai este de găsit.

Vecinii soţilor Vişan au fost şocaţi când au auzit că Ioana a fost una dintre amantele premierului italian. „Cine...? Ioana? Aia mica a lui Vişan? Nu ne vine să credem. Era o fată aşa cuminte. Ticuţa, mama lor, a fost şi ea în Italia. Au chemat-o şi pe ea la muncă“, mărturiseşte unul dintre vecinii familiei Vişan.

Prima care a plecat în Italia a fost Mona, acum 12 ani.  Ioana i-a urmat exemplul în 2006, după ce a terminat Liceul “Vlaicu Vodă” din Curtea de Argeş. S-a înscris la Facultatea de Drept a Universităţii “Spiru Haret” din Bucureşti unde urmează cursuri la zi. Chiar dacă fata a stat numai prin Italia, ea s-a descurcat excelent la universitate unde a trecut toate examenele cu brio.

Ioana filma orgiile

Unul dintre cei care par a cunoaşte mai multe amănunte despre activitatea Ioanei Vişan în Italia este fostul ei prieten, Octavian Tirichiu. El a declarat reporterilor „Click!“ că numele de scenă al Ioanei era Ana Brambilla, iar sora sa era cunoscută drept Monica Brambilla.

„Ioana a fost aleasă de Berlusconi în nenumărate rânduri. Îi plăcea zâmbetul ei şi faptul că făcea orice îi cerea”, susţine Tirichiu, acum detectiv privat.

image

Moara cumpărată de familia Vişan după plecarea Ioanei în Italia



Fostul prieten al fetei spune că Ioana îi dădea numeroase detalii când venea în ţară, dar după ce consuma băuturi alcoolice. „I-a înregistrat cu camera ascunsă pe toţi. Când îmi vorbea despre Berlusconi îi zicea «tataie» şi se plângea că e libidinos”, spune Tirichiu.

Acesta mai susţine că Ioana i-ar fi povestit că ea şi cu sora ei se culcau şi cu fotbalişti şi că doi dintre aceştia ar fi fost Zlatan Muslimovic şi  Filippo Inzaghi.

Mâna mafiei

Liderul formaţiunii italiene Liga Nordului, Umberto Bossi, un partener de coaliţie important al premierului Silvio Berlusconi, a acuzat Mafia pentru orchestrarea scandalurilor sexuale în care este implicat şeful Guvernului.

„I-am spus deja lui Berlusconi să aibă grijă, că mafioţii organizează prostituţia. Sunt convins că mafia a orchestrat lucrurile aici“, a subliniat Bossi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite