Dovada că Ioana Vişan a fost la vila lui Silvio Berlusconi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dovada că Ioana Vişan a fost la vila lui Silvio Berlusconi
Dovada că Ioana Vişan a fost la vila lui Silvio Berlusconi

O serie de trei imagini care o arată pe amanta româncă a premierului italian îmbrăcată în acelaşi tricou infirmă afirmaţiile ei. Fotografiile care o surprind pe tânără cu acelaşi tricou roz demonstrează că ea nu a spus adevărul când a negat faptul că a fost la reşedinţa lui „Il Cavaliere“.

Citiţi şi:


Presa italiană a acordat, anul acesta, ample spaţii vieţii particulare a premierului italian Silvio Berlusconi, marcată, în ultimele luni, de poveşti scandaloase cu minore şi cu prostituate de lux.

Conform ziarelor „Corriere della sera“ şi „La Stampa“, una dintre mult comentatele dame de companie a fost românca Ioana Vişan, 21 de ani, care a participat la câteva petreceri organizate la vilele premierului din Roma şi din insula Sardinia.

Mai mult, românca a fost plătită cu o mie de euro pentru fiecare noapte petrecută cu Berlusconi. Informaţia a apărut în presa italiană care l-a citat pe Gianpaolo Tarantini, un celebru om de afaceri italian, prieten cu „Il Cavaliere“, care îl „aproviziona“ pe acesta cu femei ce animau atmosfera în special la Villa Certosa din Sardinia.

Tarantini a declarat că a plătit 30 de  tinere pentru a-i ţine companie lui Berlusconi, el referindu-se şi la o anume Ioana Vişan, mai bine cunoscută în anturajul ei drept „Ana“, „după toate probabilităţile, de origine română“.

Citiţi şi:


În ciuda dezvăluirilor făcute de Tarantini (anchetat în prezent de Procuratura din Bari pentru trafic de stupefiante şi proxenetism), românca s-a încăpăţânat să nu recunoască faptul că a participat la deja celebrele petreceri ale premierului.

„Nu am fost niciodată la Villa Certosa“, a fost declaraţia ei preluată de cotidienele „La Repubblica“ şi „La Stampa“, în timp ce în alte ocazii a spus chiar că nici măcar nu-l cunoaşte pe Silvio Berlusconi.

image

Ioana Vişan (dreapta), în tricoul roz, cu Barbara Guerra şi Silvio Berlusconi, la Villa Certosa din Sardinia Foto: „La Repubblica“



Iată, însă, că cele trei fotografii (una de pe Facebook, celelalte publicate de ziarul italian „La Repubblica“) prezintă „dovada“ concretă a faptului că Ioana a minţit: tricoul roz, în care este îmbrăcată în prima fotografie, alături de sora ei (Maria, alias Monica Brambilla), îl poartă şi în instantaneele surprinse de paparazzi italieni la Villa Certosa din Sardinia în vara lui 2008.

Faptul că la petrecerile lui Berlusconi au luat parte şi românce a fost confirmat şi de un top model italian, care s-a aflat, de asemenea, printre oaspeţii lui „Il Cavaliere“.

Studentă şi prostituată de lux

Din 2006, Ioana Vişan a devenit studentă la Drept, în Bucureşti, dar a ajuns şi „damă de companie“ şi fotomodel în Italia. În comuna natală, Mălureni (judeţul Argeş), sătenii ştiau că ea lucrează ca „menajeră la bogătanii din Italia“.

Prima care a plecat din ţară a fost Maria, sora Ioanei, acum 12 ani. După ce a terminat liceul „Vlaicu Vodă“ din Curtea de Argeş, în 2006, Ioana Vişan s-a dus la Maria, în Italia.

În Peninsulă, „fotomodelul Vişan“ figurează cu imagini în catalogul agenţiei „Model&Talent“. Despre activitatea ei de prostituată de lux a oferit mai multe amănunte fostul ei prieten, Octavian Tirichiu. Acesta a declarat pentru „Click!“ că lui Berlusconi „îi plăcea zâmbetul ei şi faptul că făcea orice îi cerea“.

image

Ioana Vişan, îmbrăcată în tricoul roz, alături de Silvio Berlusconi Foto: „La Repubblica“

image

Nu a venit cu Berlusconi la Bucureşti, dar a adus alţi septuagenari italieni.

image


Ovidiu Tirichiu
fostul prieten al Ioanei Vişan

image

Fetele erau plătite cu o mie de euro pentru o noapte cu Berlusconi.

image


Gianpaolo Tarantini
om de afaceri italian

Colaborarea Ioanei cu un post TV a fost întreruptă brusc

La începutul lui 2009, Ioana Vişan a debutat la postul de televiziune italian Play Italia TV Sky 869. Românca a prezentat emisiunea „Palloncino Blu“ („Balonaşul albastru“), un program de „divertisment şi cultură“ adresat copiilor între 9 şi 12 ani.

Recent, Paolo Ficara, vicepreşedintele postului de televiziune în cauză, a declarat pentru agenţia HotNews.ro că Vişan „nu mai face parte din stafful nostru de prezentatori“. „Absolut, Ioana Vişan nu va mai lucra pentru noi. Ea a înregistrat doar patru emisiuni“, a precizat Ficara.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite