Milano: Despre amanta româncă a lui Berlusconi, discreţie toală în cartier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Milano: Despre amanta româncă a lui Berlusconi, discreţie toală în cartier
Milano: Despre amanta româncă a lui Berlusconi, discreţie toală în cartier

Cartierul milanez în care locuiesc Ioana Vişan şi sora ei Monica este situat în vestul oraşului, în zona Bande Nere. Deşi se află foarte aproape de unul dintre cartiere prost famate ale oraşului, Lorenteggio, zona este una foarte linişită.

În marea majoritate, aici locuiesc bătrâni care ies din casă doar la cumpărături.

Locuinţa lor se află la mai puţin de doi kilometri de stadionul San Siro şi de Consulatul României de la Milano.

Surorile Vişan locuiesc într-un aparment cu două camere, la penultimul etaj al unui bloc cu opt etaje, pentru care plătesc chirie aproximativ 800 de euro pe lună, cu tot cu cheltuielile de întreţinere.

Scara are o portărească nu foarte vorbăreaţă, care se ocupă şi de curăţenia pe scară. Vecinii ştiu însă că la etajul şapte locuiesc „o mamă şi fiica ei”.

Pe acelaşi palier mai locuiesc o bătrână, doi ingineri şi o familie în vârstă. Surorile Vişan nu au legat nicio amiciţie cu vecinii din scară, astfel că nimeni nu poate oferi detalii despre viaţa lor. Se pare că fetele nici nu primesc multe vizite acasă.

Peste drum se află o agenţie de transfer de bani Western Union, singurul loc unde cineva admite că le-a văzut. Rachid, unul dintre lucrători, spune că-şi aminteşte de cele două românce pentru că sunt „belle donne” (femei frumoase), dar nu-şi aminteşte când au făcut ultimul transfer şi nici suma acestuia.



Foto: Ioana locuieşte la penultimul etaj, pe coloana din dreapta

În acelaşi centru sunt şi câteva cabine telefonice şi computere, dar Rachid spune că româncele nu le-au folosit niciodată.

La parterul blocului în care locuiesc surorile Vişan se află un bar gestionat de o chinezoiacă.

Deşi spune că toată lumea din blocul respectiv vine la ea pentru micul dejun, femeia nu-şi aminteşte ca româncele să-i fi călcat pragul, cu toate că ea are „cele mai bune croissante din cartier”.

image
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite