Bercea Mondial, cercetat într-un nou dosar pentru ultraj şi instigare la mărturie mincinoasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, este cercetat într-un nou dosar penal pentru ultraj şi instigare la mărturie mincinoasă, după ce l-ar fi ultragiat pe şeful Poliţiei din Drăgăneşti-Olt.

Citiţi şi: Bercea Mondial încearcă să fenteze puşcăria cu claustrofobia

IPJ Olt a decis retragerea permisului de port-armă şi a armelor pe care le deţine Bercea

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au început, luni, urmărirea penală împotriva lui Bercea Mondial, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie a Judeţului (IPJ) Olt, comisar Claudia Radu.

Şeful Poliţiei Drăgăneşti-Olt a făcut un raport pe care l-a înaintat inspectorului-şef al IPJ Olt prin care spune că a fost ultragiat de către Sandu Anghel. Raportul a fost înaintat către Parchetul competent cu soluţionarea. Am fost informaţi că în cauză s-a început urmărirea penală pentru ultraj şi instigare la mărturie mincinoasă, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, citat de Mediafax.

Cunoscutul cap al lumii interlope din Slatina a fost arestat de Tribunalul Olt într-un dosar în care este cercetat pentru tentativă de omor, după ce şi-ar fi înjunghiat nepotul, Ionuţ Anghel, zis Mercedes, care a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova.

După incident, Ionuţ Anghel, zis Mercedes, şi rudele tânărului aflate în localul unde a avut loc altercaţia au susţinut că victima a fost înjunghiată de către Bercea Mondial.

Rudele tânărului înjunghiat şi-au schimbat declaraţiile, afirmând că cel care l-a înjunghiat pe Mercedes este unul dintre fiii minori ai lui Bercea Mondial.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite