Slatina: Beizadeaua Gubandru, scos nevinovat după un accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie susţine că a fost ameninţată de Rareş Gubandru în sediul poliţiei

Băiatul lui Marin Gubandru, consilier local şi patronul Policlinicii  Helios, a fost implicat într-un accident de circulaţie petrecut într-o intersecţie din centrul Slatinei. Rareş Gubandru se afla joi la volanul unui Audi, când  a intrat într-o maşină condusă de o femeie din Slatina.
„Eram la semafor şi mai erau 5-6 secunde, am trecut pe culoarea verde. M-am uitat spre stânga, când am văzut o maşină care venea cu viteză şi a intrat în mine. În urma impactului, şoferul din Audi a ricoşat din maşina mea şi a lovit un alt automobil cu care se luase la întrecere. Şoferul din Audi m-a înjurat şi m-a ameninţat, inclusiv în sediul poliţiei, unde mi-a spus că îmi ia gâtul“, susţine Mariana Neacşu, femeia a cărei maşină a fost lovită în intersecţia dintre străzile Primăverii şi A.I. Cuza.

„S-a întâmplat exact cum au constatat poliţiştii”


Oamenii legii au găsit-o vinovată pe femeie. Nemulţumită, Mariana Neacşu a venit la redacţia „Adevărul de Seară“ să dea un anunţ pentru a găsi un martor care a văzut accidentul. „Am fost convinsă că sunt nevinovată şi nici nu m-am gândit să iau un martor cu mine la poliţie. Acolo, şoferii celor două maşini s-au susţinut unul pe altul şi au spus că am trecut pe roşu la semafor“, povesteşte femeia.
În replică, tatăl lui Rareş, Marin Gubandru, susţine că băiatul este nevinovat. „Rareş a trecut pe verde, cum au constatat şi poliţiştii. Femeia era începătoare şi probabil nu şi-a dat seama că a trecut pe roşu. Mai multe nu ştiu“, a spus consilierul Gubandru. Rareş a plecat în Germania, după spusele tatălui său, şi nu a putut fi contactat pe telefonul mobil.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite