Beizadeaua cu Ferrari rămâne după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ciuda presiunilor exercitate de persoane din lumea interlopă, judecătorii au respins cererea de punere în libertate a lui Adrian Cocoană, care nu-şi recunoaşte nicio vină Judecătorii

În ciuda presiunilor exercitate de persoane din lumea interlopă, judecătorii au respins cererea de punere în libertate a lui Adrian Cocoană, care nu-şi recunoaşte nicio vină

Judecătorii au respins ieri recursul ucigaşului cu Ferrari. Împotriva lui Cocoană s-a început urmărirea penală şi într-un dosar de distrugere.

Ucigaşul cu Ferrari rămâne în arest chiar dacă trei reprezentanţi ai săi s-au străduit să convingă Tribunalul Timiş să-l elibereze. Avocaţii, conduşi de Petre Petrişor, au invocat faptul că Adrian Cocoană nu ar fi vinovat, susţinând că vina o poartă un taximetrist care i-ar fi tăiat calea.

Cocoană a citit în instanţă un text dictat de avocaţi. Nicio clipă acesta nu şi-a exprimat regretul pentru tânărul ucis. "Voi cere o expertiză tehnică de la Ferrari", a spus Cocoană în instanţă. El este acuzat că, pe 19 august, a ajuns cu maşina pe trotuar şi l-a ucis pe Lucian Reja.,

"Nu ne daţi numele, că ne omoară"

Menţinerea în arest a lui Cocoană a făcut să răsufle uşurat mai multe familii de pe strada Arsăneşti din centrul Timişoarei. Este vorba de vecinii unei vile, aflată la numărul 13, în care Cocoană locuieşte cu concubina lui, Diana Cărăban.

Oamenii sunt şocaţi după un alt incident extrem de violent provocat de Cocoană în primăvara acestui an. El a distrus maşina unui vecin şi l-a ameninţat cu moartea. "Nu puteţi să vă imaginaţi cât de violent este. De o violenţă bestială. Vă rog să nu ne daţi numele în ziar, că ne omoară. Ferrariul pe care l-a distrus nu e singura maşină. A mai avut alte două Ferrari şi un Corvette", spune unul dintre vecini.

Ameninţări cu arma

O altă martoră a incidentului îşi aminteşte cum a fost trezită de zgomotul din stradă."Pe 3 martie a devastat maşina unui vecin, Cioabă, un Opel. Vecinul a parcat lângă vila prietenei lui", povesteşte o femeie.

"La unu noaptea a ieşit în curte şi a început să lovească maşina. Nu vă imaginaţi cum lovea. Cu o violenţă inumană. A scos un cric din Ferrari şi s-a năpustit cu el pe maşină. Dădea şi apoi pleca de lângă maşină şi venea înapoi în fugă şi iar lovea", spune un martor ocular.

O altă femeie susţine că Adrian Cocoană a scos şi un pistol. "A scos pistolul şi a început să urle la Diana, prietena lui, să îi zică la ce apartament locuieşte Cioabă. Striga la ea să îi arunce încărcătorul să-l împuşte. Era ceva anormal, poate era drogat. O oră a lovit maşina încontinuu. L-am sunat pe vecin şi i-am spus să nu iasă, ca să nu îl împuşte", îşi aminteşte femeia.

În urma cercetărilor, s-a decis urmărirea penală a timişoreanului pe 25 august. "Dosarul este instrumentat de poliţiştii de la Secţia 1. Adrian Cocoană este acuzat de comiterea infracţiunii de distrugere", a declarat agentul Marinela Apostolache, purtător de cuvând al Poliţiei Judeţului Timiş.

A scos pistolul şi a început să urle. Striga la prietena lui să îi arunce încărcătorul să-l împuşte pe Cioabă.
Vecina Dianei Cărăban,
prietena lui Adrian Cocoană

S-a decis începerea urmăririi penale în cazul lui Adrian Cocoană, acuzat şi de comiterea infracţiunii de distrugere
Marinela Apostolache,
purtător de cuvânt Poliţia Timiş

Antecedente rutiere

Prima maşină sport a lui Cocoană, un Chevrolet Corvette, a fost implicată în două accidente rutiere.

Pentru primul, comis în 2006, Unita i-a plătit 50.000 de lei daune.

Al doilea incident în care a fost implicat timişoreanul a fost comis la Herculane.

Adrian Cocoană a dat în judecată firma de asigurări Carpatica. Societatea a refuzat să-i achite despăgubiri, bănuind că se încearcă o fraudă.

Martor în procesul cu Carpatica este Iasmina Popovici, fata cu care Cocoană era în Ferrari când s-a comis accidentul mortal din Timişoara.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite