Bechtel vrea să facă disponibilizări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul de proiect pentru Autostrada Transilvania din cadrul Bechtel, Michael Mix, a anunţat ieri că activităţile de construcţie vor fi reduse substanţial, iar această măsură ar putea

Directorul de proiect pentru Autostrada Transilvania din cadrul Bechtel, Michael Mix, a anunţat ieri că activităţile de construcţie vor fi reduse substanţial, iar această măsură ar putea afecta până la 2.300 de angajaţi.

În replică, reprezentanţii Companiei de Drumuri şi Autostrăzi (CNADNR) se declară surprinşi de anunţul Bechtel şi susţin că decizia constructorului este unilaterală.

Această atitudine obligă compania de stat “să reanalizeze oportunitatea continuării relaţiei contractuale”, se arată într-un comunicat al CNADNR.

Directorul Bechtel susţine că statul român “nu a efectuat plata lucrărilor de 27 milioane de euro şi TVA în valoare de 14,7 milioane de lei şi nici nu a asigurat un front de lucru continuu”.

CNADNR susţine însă că a oferit constructorului front de lucru avizând proiectul tehnic pentru un nou sector, respectiv 3A Gilău - Mihăileşti.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite