Bechtel, obligat să facă reparaţii de 100 de milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru prima dată de la semnarea contractului pentru Autostrada Transilvania, compania Bechtel este trasă la răspundere pentru calitatea lucrărilor. În urma procesului de evaluare a

Pentru prima dată de la semnarea contractului pentru Autostrada Transilvania, compania Bechtel este trasă la răspundere pentru calitatea lucrărilor.

În urma procesului de evaluare a lucrărilor efectuate de Bechtel pe tronsonul Turda – Gilău, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a constatat o serie de lucrări executate neconform cu caietul de sarcini, cu vicii de execuţie şi proiectare.

Conform unor prime estimări ale experţilor CNADNR, lucrările de reparaţii pentru îndepărtarea deficienţelor ar putea să ajungă la circa 100 de milioane de euro. Suma este imputată companiei americane, deoarece constructorul nu a respectat proiectul şi a efectuat lucrări defectuoase.

„Adevărul” a prezentat recent, într-o serie de articole, problemele pe care le ridică autostrada, printre care multe deficienţe la lucrări, suficient de grave încât să afecteze siguranţa circulaţiei.  

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite