Becali: Nu am fost audiat în legătură cu plângerea făcută de Iacov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali a declarat, marţi, la ieşirea de la Poliţia Ilfov că nu a fost chemat pentru a da declaraţii în legătură cu plângerea făcută la adresa lui de către Constantin Iacov. Potrivit propriilor spuse, prezenţa sa la Poliţie s-a datorat doar respectării graficului stabilit în momentul când a fost eliberat condiţionat.

Becali a mai spus că este împăcat cu faptul că există o anchetă declanşată în cazul furtului maşinii sale şi că "este mai mult o satisfacţie morală faptul că familia mea şi apropiaţii au văzut că hoţii au fost duşi la Poliţie", lăsând să se înţeleagă că începe să i se facă dreptate.

El a stat mai mult ca de obicei la Poliţie, declarând la ieşire că a mai "discutat cu băieţii".

Becali a ajuns la Poliţia Ilfov la volanul autotursimului Mercedes furat în ianuarie.

Potrivit Poliţiei Capitalei, la data de 26 spre 27 ianuarie, în jurul orei 00.35, dispeceratul Poliţiei Capitalei a fost sesizat  prin Sistemul Naţional Apel Unic de Urgenţă 112 cu privire la faptul că la intersecţia străzilor Dr. Felix-Nicolae Titulescu, mai mulţi indivizi au blocat un autoturism aflat in trafic, i-au agresat pe cei trei ocupanţi şi, folosind forţa, i-au introdus în portbagajul unui autoturism de teren. Totodată, s-a sesizat că agresorii au folosit arme de foc.

Ocupanţii autoturismului ar fi fost fost duşi într-un imobil din Pipera, unde ae fi fost reţinuţi împotriva voinţei lor timp de 3 ore, pe motiv că au sustras autoturismul lui Becali, potrivit unui comunicat al Poliţiei. Finanţatorul Stelei nu a depus plângere la Poliţie pentru maşina Mercedes care i-ar fi fost furată. Unul dintre aceştia a fost împuşcat în picior cu un pistol cu bile.

Gigi Becali a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, pe 2 aprilie, împreună cu alte cinci persoane, fiind acuzat  de săvârşirea a trei infracţiuni de lipsire de libertate în mod ilegal.

Becali a fost eliberat, pe 17 aprilie, după ce Tribunalul Bucureşti i-a admis recursul împotriva respingerii cererii de eliberare judecată, cu o zi înainte, de Judecătoria Sectorului 1.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite