Trei din cei şase presupuşi hoţi ai maşinii lui Becali vor fi audiaţi joi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trei din cei şase presupuşi hoţi ai maşinii lui Becali vor fi audiaţi joi
Trei din cei şase presupuşi hoţi ai maşinii lui Becali vor fi audiaţi joi

Judecătoria Sectorului 1 va lua în discuţie, joi, legalitatea măsurii arestării în cazul a trei dintre cei şase presupuşi hoţi ai limuzinei de lux a europarlamentarului Gigi Becali, care au fost trimis în judecată miercuri.

Verificarea legalităţii arestului este o măsură procedurală, potrivit căreia, la trimiterea în judecată a unui dosar în care sunt inculpaţi arestaţi, instanţa de judecată trebuie să ia în discuţie legalitatea stării de arest a acestora.

Primul termen de judecată pe fond în acest proces a fost stabilit pentru 12 octombrie la Judecătoria Sectorului 1.

Trei din cei şase inculpaţi din acest dosar sunt arestaţi preventiv, iar alţi trei sunt liberi.

Hoţii maşinii finanţatorului Stelei Gigi Becali - pentru a căror sechestrare nelegală, Becali a fost arestat aproape trei săptămâni - au fost deferiţi instanţei, dosarul întocmit de Parchetul Capitalei fiind înregistrat, miercuri, la Judecătoria sectorului 1 Bucureşti.

În cazul furtului autoturismului lui Gigi Becali au fost arestaţi pentru o scurtă perioadă Ilie Alexandru, zis Sandu Geamănu, pentru şantaj şi tăinuire, iar Tinel Niculae şi Paul Mihalache, pentru furt şi complicitate la tâlhărie.

Niculae Tinel este acuzat de furt calificat şi complicitate la tâlhîrie, anchetatorii apreciind că a participat la furtul unui Mercedes aparţinând lui Muhammas Salah Abbey-Riah, un Audi A 6 aparţinând lui Valentin Savu şi a Mercedes-ului lui Gigi Becali.

În acelaşi timp, Mihalache Paul Sorin este cercetat pentru furtul unui Porsche Cayenne aparţinând lui Mansour Mahd.

Hoţii cereau de la proprietarii autoturismelor răscumpărări între 6.000 de şi 20.000 de euro.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite