Bebeluş născut cu fractură de claviculă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bebeluş născut cu fractură de claviculă
Bebeluş născut cu fractură de claviculă

Un copil de numai cinci zile, al unei familii din localitatea Brebu, a fost internat, duminică, în stare gravă la Maternitatea din Ploieşti, cu insuficienţă respiratorie şi cu fractură de claviculă.

Bunicii îi acuză de malpraxis pe medicii Mihaela Tudor, ginecolog, şi Adriana Mihăescu, pediatru, de la Spitalul Municipal din Câmpina, unde s-a născut băieţelul.

“Copilul a venit în stare gravă, cu insuficienţă respiratorie, cu sindrom neurologic hipotom şi fractură de claviculă. Este pe tratament intensiv şi se fac demersuri pentru transferarea la un spital din Bucureşti“, a declarat Cristina Erhan, şef Secţie Neonatologie Ploieşti.

De teama că i s-ar putea face rău, întrucât are probleme cu tensiunea, mama, de numai 21 de ani, a fost informată abia ieri despre starea gravă în care se află bebeluşul.

“Am văzut copilul, însă nu am putut să-l alăptez. Am înţeles că are umărul fisurat. Nu mi s-a spus de ce este în starea asta“, a declarat Monica Vlaicu. Tatăl minorului se află la muncă în Italia.

Ginecologul spune că naşterea a fost normală. “Nu sunt vinovată. Copilul a primit nota 9 la naştere. A prezentat o fractură de claviculă stângă, din cauza poziţiei din timpul naşterii”, a spus Tudor. Mihăescu a refuzat să dea declaraţii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite