Bătaie cu un poliţist comunitar la Kogălniceanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Localnicii s-au revoltat împotriva oamenilor legii asaltând sediul Poliţiei

30 de mascaţi au înconjurat sediul Poliţiei de teama mulţimii furioase. Agresorii riscă dosare penale.

Aseară, oamenii legii au tras un foc de armă în plan vertical şi s-au baricadat în sediul postului de Poliţie din Mihail Kogălniceanu pentru a scăpa de agresorii furioşi. În această dimineaţă, la Kogălniceanu s-a deplasat şi un procuror din  cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa pentru a definitiva ancheta.


Totul a pornit de la un accident de circulaţie
Prima fază a scandalului a avut loc în luna ianuarie când unul dintre scandalagii, Mişu Caratană, fratele unui afacerist din zonă, a fost implicat într-o tamponare cu Şeichahmed Enginm, un poliţist comunitar. Aseară, cei doi s-au luat la bătaie în faţa unui bar, Poliţia fiind obligată să intervină şi să-i imobilizeze. Beligeranţii au apucat să ceară ajutoare prin telefon, astfel că în faţa sediului s-au adunat atât rudele localnicului, cât si colegii poliţistului comunitar. Pentru că localnicii au încercat să intre cu forţa, unul dintre poliţişti a tras cu pistolul în aer şi a cerut ajutorul mascaţilor de la DIAS.


Cătuşe pentru agresori
Peste 30 de poliţişti şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile Tomis Constanţa i-au încătuşat pe agresori, după care au păzit sediul poliţiei de teama rudelor adunate în număr extrem de mare.
„Precizez că în conflict a fost implicat un poliţist comunitar şi nu un angajat al IJP”, a declarat comisarul şef Adrian Rapotan, adjunctul comandantului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite