Bătaie între bătrâne

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 85 de ani a ajuns la spital după o încăierare la azil

Poliţiştii o cercetează acum pe bătăuşă, în vârstă de 72 de ani, pentru vătămare corporală gravă.

Două dintre femeile de la Azilul Bisericii Lipoveneşti din Botoşani s-au bătut, acum două zile, pe viaţă şi pe moarte.

„Bătrâna de 82 de ani prezintă fractură de col femural şi multiple echimoze la nivelul braţelor. Va fi nevoie de operaţie", a declarat dr. Petre Rădăuceanu, şeful Unităţii de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean, unde a fost internată victima.

S-au bătut de la o floare

Scandalul a pornit de la un ghiveci cu flori de pe holul căminului. Maria Ivanov îngrijea florile şi a remarcat că cineva rupsese planta. Ea o suspecta pe Zenaida Andronache (72 ani), una dintre locatarele mai „tinere" ale căminului. „Am întrebat-o doar de ce a rupt floarea, că o îngrijesc de luni de zile. M-a luat la palme, m-a izbit la pământ şi mi-a dat cu picioarele cât a putut. La vârsta mea putea să mă omoare", povesteşte bătrâna de 82 de ani. Imediat după încăierare, Zenaida s-a mutat din cămin şi stă la unul dintre nepoţi.

Audiată de poliţişti, bătăuşa a negat că ea ar fi pornit cearta. „Asta mai tânără le cam pune la punct pe celelalte. Sunt doar şase femei, dar uneori nu se prea înţeleg. Se ceartă din orice, că nu au altceva de făcut", spune Ioana Tudor, femeia care se ocupă de curăţenia căminului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite