Băsescu participă la slujba de Înviere la Catedrala Arhiepiscopală din Miercurea Ciuc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Traian Băsescu
Preşedintele Traian Băsescu

Preşedintele Traian Băsescu, alături de soţia sa şi de fiica cea mică, Elena, participă în acest moment la slujba de Înviere oficiată la Catedrala Arhiepiscopală Ortodoxă "Sfântul Nicolae" din Miercurea Ciuc, scrie Mediafax.

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns în jurul orei 23.45 la Catedrala Arhiepiscopală Ortodoxă "Sfântul Nicolae" din Miercurea Ciuc, alături de el fiind soţia sa, Maria, şi de fiica cea mică, Elena.

Slujba de Înviere este oficiată de arhiepiscopul Covasnei şi Harghitei, Înalt Preasfinţitul Ioan Selejan, şi de un sobor de preoţi, potrivit Mediafax.

Aproximativ o mie de persoane participă la slujbă, acestea urmând să ia lumină adusă de la Mormântul Sfânt din Ierusalim.

Potrivit unor surse neoficiale, preşedintele Traian Băsescu a petrecut noaptea de vineri spre sâmbătă la Castelul Foişor din Sinaia.

Conform unor surse locale, după slujba de Înviere de la Catedrala Arhiepiscopală din Miercurea Ciuc preşedintele Traian Băsescu ar urma să se întoarcă în staţiunea prahoveană Sinaia, unde şi-a petrecut şi sărbătorile de iarnă.

Anul trecut, de Paşte, preşedintele s-a aflat în Bucovina.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite