Băsescu l-a felicitat greşit pe Prinţul Charles. Iată pentru ce!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu
Traian Băsescu

Preşedintele Băsescu l-a felicitat pe Prinţul Charles, luni, la Cotroceni, pentru "împlinirea vârstei de diamant a mariajului dintre Regina Elisabeta a II-a şi Prinţul Filip", celebrările jubiliare organizate recent în Marea Britanie fiind însă dedicate împlinirii a 60 de ani de domnie a Reginei.

"Permiteţi-mi să vă spun bun venit la Bucureşti! Bun venit în România! Ţin să vă felicit pentru strălucitoarea ceremonie a împlinirii vârstei de diamant a mariajului dintre Regina Elisabeta a II-a şi Prinţul Filip", i s-a adresat Băsescu, în limba română, Prinţului Charles.

El a spus apoi, atât în engleză, cât şi în română, că "a fost o manifestare impresionantă".

Traducătoarea a exprimat, în engleză, felicitări pentru "ceremonia dedicată Jubileului de Diamant al Majestăţii Sale, Elisabeta a II. "I would like to congratulate you for the excellent ceremony that you dedicated to the Diamond Jubilee of Her Majesty Elisabeth the Second", a fost traducerea în engleză pentru Prinţul Charles, conform mediafax.

"Vă mulţumesc pentru cuvintele frumoase şi pentru felicitări, o să le transmit Reginei când mă voi întoarce", a spus Prinţul Charles, în engleză.

De asemenea, preşedintele Băsescu i-a mai adresa mulţumiri prinţului Charles "pentru superbul film despre Munţii Carpaţi", cu care a promovat "extraordinar" România.

"Alteţă, în acelaşi timp, cred că ne pregătim să vedem un eveniment extraordinar, Olimpiada de la Londra, şi sperăm ca echipele noastre să fie printre performerii acestei olimpiade", i-a mai spus Băsescu Prinţului Charles, la începutul întrevederii lor de la Palatul Cotroceni.

Prinţul a menţionat că îl bucură foarte mult mulţumirile adresate de şeful statului.

De asemenea, şeful statului a mai arătat că a urmărit la televizor detaliile vizitei private pe care Prinţul Charles a început-o săptămâna trecută în România, în unele localităţi din Transilvania. Prinţul Charles a vizitat la finalul întrevederii cu preşedintele Băsescu şi biserica cu hramul "Adormirea Maicii Domnului", aflată în curtea Palatului Cotroceni.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite