Băsescu le-a transmis miniştrilor că este alături de ei pentru că este criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băsescu le-a transmis miniştrilor că este alături de ei pentru că este criză
Băsescu le-a transmis miniştrilor că este alături de ei pentru că este criză

Preşedintele Traian Băsescu a declarat astăzi, după depunerea jurământului de învestire a noului ministru al Tineretului, că este alături de Guvern pentru că este o perioada de criză economică, şi nu pentru că îi place "în mod special" vreun ministru.

Senatorul Sorina Plăcintă a depus astăzi jurământul de învestire în funcţia de ministru al Tineretului, ceremonia fiind dominată de explicaţiile şefului statului privind "deal-urile murdare" dintre politicieni şi presă. Învestirea Sorinei Plăcintă în funcţia de ministru al Tineretului s-a desfăşurat la doar două ore distanţă după ce Monica Iacob Ridzi a anunţat că i-a înaintat premierului demisia sa din fruntea MTS.

Ceremonia s-a desfăşurat în prezenţa premierului Emil Boc şi a miniştrilor Gheorghe Pogea,  Ecaterina Andronescu, Vasile Blaga, Radu Berceanu, Ion Bazac, Elena Udrea, Adriean Videanu, Cătălin Predoiu, Ilie Sârbu şi Gabriel Sandu, şi, ca la orice remaniere, s-a încheiat abrupt, fără tradiţionala şampanie.

"Doamnă, revin la subiectul principal, care sunteţi dumneavoastră. Vă doresc mult succes, doresc Cabinetului succes şi vă asigur încă o dată că sunt alături de dumneavoastră în perioada extrem de dificilă pe care o parcurgeţi. Şi nu sunt alături de dumneavoastră pentru că îmi place în mod special vreunul dintre dumneavoastră, ci pentru că într-o perioadă de criză avem nevoie de solidaritate şi seriozitate mai mult ca oricând", a spus şeful statului, citat de NewsIn. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite