Băsescu către jurnalişti la întâlnirea cu FMI: "Ce o fi aşa de interes pentru voi?"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu
Traian Băsescu

Preşedintele Traian Băsescu i-a întrebat, sâmbătă, pe jurnaliştii prezenţi la Palatul Cotroceni la începutul întâlnirii şefului statului cu delegaţia FMI "ce o fi aşa de interes" pentru ei, potrivit Mediafax.

Băsescu a primit, sâmbătă, la Cotroceni, delegaţia FMI condusă de Jeffrey Franks. Şeful statului a dat mâna cu membrii delegaţiei, după care toţi oficialii prezenţi s-au aşezat.

"Ce o fi aşa de interes pentru voi? Ce-i atâta presă?", i-a întrebat preşedintele pe jurnaliştii şi operatorii prezenţi, după care a râs, potrivit sursei citate.

"Aţi reuşit să treziţi interesul jurnaliştilor pentru aceste discuţii", a spus apoi preşedintele, râzând, adresându-se membrilor delegaţiei FMI.

Băsescu a criticat în mod direct presa, la începutul întrevederii, spunând că "povestea care apare în ziare şi la televiziune despre revenirea economiei încă nu este realitate".

CSAT a inclus de curând presa pe lista ameninţărilor la adresa statului. Citeşte aici cum explică demersul consilierul prezidenţial pe probleme de securitate naţională, Iulian Fota.

Băsescu a ajuns la 10% încredere

Un sondaj IMAS realizat în cursul lunii septembrie arată că Traian Băsescu are 9,8% la capitolul încrederea populaţiei, în timp ce Victor Ponta se bucură de încrederea a 25,5 la sută dintre intervievaţi, iar Crin Antonescu se situează la 29,1%. Sursa datelor aici.

Traian Băsescu: „Europa încă este în criză, economia nu şi-a revenit“

Franks: România va înregistra o creştere economică pozitivă în 2011

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite