Băsescu despre Vîntu: "Faceţi o greşeală dacă credeţi că un inculpat poate fi confruntat cu un şef de stat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la Bruxelles că este o greşeală să se creadă că "un inculpat poate fi confruntat cu un şef de stat".

Dacă dumnevaostră credeţi că un inculpat poate fi confruntat cu un şef de stat, cred că faceţi o greşeală, a declarat Traian Băsescu, potrivit unei înregistrări de la conferinţa de presă susţinută de Băsescu la Bruxelles, difuzată de Antena 3.

Editorialiştii Adevărul comentează:

Grigore Carianu
Ziua în care Vîntu şi-a umilit ziariştii

image

Eugen Chelemen
Câinii din luptele lui Băsescu

image

Citiţi şi:

Vîntu în instanţă: Emisarii lui Băsescu mi-au cerut "Realitatea"

Sorin Ovidiu Vîntu va fi cercetat în libertate

Întrebaţi-l pe el dacă are vreo probă dacă spuneţi că a făcut nu ştiu ce afirmaţii. Nu mă întrebaţi pe mine ce vorbeşte un inculpat, a adăugat preşedintele român după Consiliul European.

Sorin Ovidiu Vîntu a afirmat, miercuri, în instanţă, că Traian Băsescu i-a cerut sprijin mediatic la referendumul din 2007, pentru demiterea preşedintelui.

În plus, el a mai susţinut că emisari ai lui Traian Băsescu i-au cerut să cedeze o parte din trustul său media, refuzul său ducând la declanşarea controalelor ANAF la Realiatatea TV şi, în final, la arestarea sa. Citiţi aici mai multe despre această afirmaţie.

Omul de afaceri l-a mai acuzat pe Băsescu că influenţează justiţia şi că face presiuni asupra magistraţilor.

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au aprobat astăzi recursul formulat de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu şi de presupuşii săi complici la decizia de arestare preventivă, Alexandru Stoian şi Octavian Ţurcan.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite