Băsescu despre schimbarea de la MTS: Este o remaniere pe fondul unei crize morale - Update

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băsescu despre schimbarea de la MTS: Este o remaniere pe fondul unei crize morale - Update
Băsescu despre schimbarea de la MTS: Este o remaniere pe fondul unei crize morale - Update

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, după depunerea jurământului de învestitură a noului ministru al Tineretului şi Sportului (MTS), Sorina Plăcintă, că este "o remaniere cu totul specială", pe fondul unei crize morale cu doi parteneri: politicieni şi mass-media.

"Cazul Ridzi este însă doar vârful aisbergului", a continuat Traian Băsescu, începând să se refere la atitudinea trusturilor media, care au decis să difuzeze gratis clipuri electorale ale candidaţilor în campania pentru PE în schimbul unor bani publici de la politicieni.

Monica Iacob Ridzi a anunţat astăzi că renunţă la funcţia de ministru al Tineretului şi Sporturilor şi  din cauza scandalului fondurilor cheltuite cu ocazia "Zilei Tineretului". Ea a spus că se consideră în continuare nevinovată, dar şi-a dat demisia pentru că nu mai suportă presiunea pusă pe familia ei, adăugând că mama sa este bolnavă.

Reacţie Realitatea TV

Trusutul de presă Realitatea - Caţavencu a trimis un comunicat de presă în care neagă afirmaţiile preşedintelui Traian Băsescu.

"Din respect pentru dumneavoastră vă informăm că afirmaţiile preşedintelui Traian Băsescu referitoare la aşa zisele înţelegeri murdare dintre partidele politice şi trustul Realitatea-Caţevencu  reprezintă o intoxicare deliberată a acestuia în raport cu dumneavoastră.

Trustul Realitatea-Caţavencu îşi reafirmă principiile deontologice care l-au consacrat şi lipsa oricăror înţelegeri de natură neprincipială între politicieni şi noi.

Încă înainte de începerea campaniei electorale, Realitatea Tv a anunţat public, conform prevederilor legale: difuzarea spoturilor şi a emisiunilor de dezbatere electorală a fost gratuită
".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite