Băsescu: Roman, Năstase şi Oprescu – păpuşile lui Iliescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu (foto) a întrebat retoric aseară, într-o emisiune a postului Realitatea TV, pentru ce candidatul independent la Primăria Capitalei, Sorin Oprescu, este una dintre

Preşedintele Traian Băsescu (foto) a întrebat retoric aseară, într-o emisiune a postului Realitatea TV, pentru ce candidatul independent la Primăria Capitalei, Sorin Oprescu, este una dintre "păpuşile" lui Ion Iliescu, în condiţiile în care "trăia din meseria lui şi n-avea pe conştiinţă mineriadele".

Şeful statului consideră că preşedintele de onoare al PSD l-a avut ca "păpuşă" pe Petre Roman, apoi pe post de "copil de mingi" pe Adrian Năstase, iar când nu i-a mai convenit, "i-a ras din fruntea partidului".

"Acum are nevoie de Oprescu (…) Trebuiau să-l trimită la pensie, să-şi vadă de comunismul lui liniştit, în Primăverii, statul garantează locuinţa pentru foştii şefi de stat", a spus Traian Băsescu. El a subliniat că nu este "agentul electoral" al lui Vasile Blaga, deşi se numără printre susţinătorii acestuia.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite