Bărbaţii nu iau flori, femeile nu renunţă la coafor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întrucât în acest an Ziua Femeii va fi serbată duminica, comercianţii de flori din Constanţa resimt lipsa clienţilor.

„Nu mai merge. Oamenii nu au bani. Mai facem şi reduceri şi tot degeaba“, a afirmat Corina, o florăreasă din Tomis.
Valentin are de 20 de ani florăria de la Teatrul Dramatic Ovidius şi a găsit două explicaţii pentru faptul că anul acesta vânzările merg prost:

„În primul rând este criza şi oamenii nu mai cheltuiesc, iar anul acesta 8 Martie a căzut în weekend şi unii se bucură că aşa au scăpat de obligaţie”.

În schimb, saloanele de coafură din municipiul Craiova nu sunt afectate de criza financiară, femeile fiind în continuare dispuse să plătească destui bani pentru înfrumuseţare.

„Vin în fiecare zi cel puţin şapte persoane. Aproape toate spun că ar vrea să-şi schimbe nuanţa părului, să treacă de la negru la blond sau să-şi pună şuviţe din meşe, care dau un aspect de întinerire”, a spus Simona Stănică, hairstilist la un salon din Craiova. Clientele vin la coafor de fiecare dată când au ocazia şi nu ţin cont de preţ.

„Vin la acelaşi salon ca de obicei, o dată pe trimestru, chiar dacă este criză. Nu întreb niciodată dinainte cât costă, mă las pe mâna coafezelor, indiferent de preţ”, a afirmat Cristina Nedeeanu, care ieri dimineaţă s-a aranjat la unul dintre saloanele din Craiova. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite