Abia eliberat din închisoare, un bărbat devine principalul suspect în cazul crimei din Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trei foşti ofiţeri nazişti au fost condamnaţi la închisoare pe viaţã pentru masacre comise în Italia
Trei foşti ofiţeri nazişti au fost condamnaţi la închisoare pe viaţã pentru masacre comise în Italia

Un bărbat eliberat condiţionat din închisoare în urmă cu o lună este principalul suspect în cazul crimei petrecute vineri dimineaţă, într-un apartament din Braşov, unde un pensionar a fost găsit mort, iar soţia acestuia inconştientă, cu răni la cap, agresorul fiind prins şi dus la audieri.

Potrivit unor surse judiciare, poliţiştii şi procurorii au un suspect în cazul crimei petrecute vineri dimineaţă într-un apartament din Braşov, transmite Mediafax.

Bărbatul, care a fost eliberat condiţioant din închisoare în urmă cu o lună, unde ispăşise o pedeapsă pentru furt şi tâlhărie, a fost ridicat de poliţişti şi dus la audieri.

Bărbatul a fost ridicat de poliţişti de pe Strada Lungă din centrul vechi al Braşovului.

Un bătrân în vârstă de 82 de ani, care locuia împreună cu soţia sa într-un apartament de pe
Bulevardul Gării din Braşov, a fost găsit mort, vineri dimineaţă, de către poştăriţa care aducea pensia. De asemenea, soţia bătrânului, în vârstă de 81 de ani, a fost găsită înconştinetă, cu răni grave la cap, fiind transportată la spital.

Poştăriţa a văzut uşa deschisă şi şi-a dat seama că ceva nu este ăn regulă, astfel că a sunat imediat la 112.

Bătrânul a fost găsit în pat într-o baltă de sânge, în timp ce soţia lui se afla pe jos, în stare de inconştienţă.

Vecinii au spus că cei doi pensionari erau foarte liniştiţi şi ieşeau zilnic la plimbare în parcul din faţa blocului şi la piaţa din apropiere.

Bătrânul fusese director în cadrul CFR Braşov, iar soţia lui, arhitect.

"Erau foarte liniştiţi şi de treabă. Eu îi cunosc de mult, de când s-a dat în folosinţă blocul ăsta, din 1964. Fiica lor este medic dermatolog şi îi vizita des. Ieşeau să se plimbe în parc în fiecare zi. Aveau o pensie frumuşică, el câştiga 1.800 de lei şi ea până în 1.500 lei", a spus Ion H., în vârstă de 80 de ani, vecin şi apropiat al familiei.

El a povestit poliţiştilor că, joi seară, în jurul orei 16.00, i-a văzut pe vecinii lui stând pe bancă în faţa blocului împreună cu un necunoscut.

"Am văzut că stăteau de vorbă cu un bărbat, acolo pe bancă. Era unul înalt şi solid pe care nu l-am mai văzut niciodată pe aici. A mai fost o femeie de aici din bloc care i-a văzut", a mai spus pensionarul.

Elena şi Aftanasie Drăghici locuiau la etajul întâi în blocul de pe Bulevardul Gării de aproape 50 de ani.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite