Bani pentru tinerii cu idei bune de afaceri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii cu planuri serioase de afaceri pot primi finanţări de până la 60.000 de lei de la Ministerul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii şi Cooperative (MIMMC). Proiectul START se adresează

Tinerii cu planuri serioase de afaceri pot primi finanţări de până la 60.000 de lei de la Ministerul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii şi Cooperative (MIMMC). Proiectul START se adresează întreprinzătorilor cu vârste între 18 şi 35 de ani care vor să înceapă o afacere pe cont propriu şi nu dispun de fonduri suficiente.

În acest an, banii de la MIMMC au fost direcţionaţi exclusiv pentru şase judeţe ale Moldovei: Iaşi, Botoşani, Bacău, Neamţ, Suceava şi Vaslui. "Se acordă o alocaţie financiară, în limita a 50% din valoarea totatală a proiectului de investiţii, dar nu mai mult de 60.000 de lei", a declarat Anghel Ficu, directorul executiv al Oficiului Teritorial al MIMMC Iaşi. Programul încurajează tinerii să intre în mediul de afaceri privat şi să dezvolte companii solide şi de viitor.

De alocaţii pot beneficia atât persoane fizice, asociaţii familiale şi societăţi comerciale conduse de întreprinzători până în 35 de ani. Cei interesaţi de obţinerea fondurilor, se pot înscrie accesând pagina de internet www.mimmc.ro, în perioada 21 - 25 iulie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite