Bani pentru proiecte, în gestionarea deşeurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele şase judeţe din Regiunea Centru vor primi o finanţare nerambursabilă de 400.000 de euro pentru pregătirea de proiecte în domeniul gestionării deşeurilor. "Schema de granturi pentru

Cele şase judeţe din Regiunea Centru vor primi o finanţare nerambursabilă de 400.000 de euro pentru pregătirea de proiecte în domeniul gestionării deşeurilor.
"Schema de granturi pentru sectorul privat pentru pregătirea de proiecte în domeniul gestionării deşeurilor" a fost lansată oficial, ieri, la nivelul Regiunii Centru, la sediul din Alba Iulia al Agenţiei pentru Dezvoltare Regională, programul oferind finanţare întreprinzătorilor privaţi mici şi mijlocii din Alba, Braşov, Covasna, Harghita, Mureş şi Sibiu. Banii vor finanţa proiecte ce prevăd pregătirea de studii, studii de piaţă, analize cost-beneficiu, studii de prefezabilitate, studii de fezabilitate şi studii de impact asupra mediului. Finanţarea nerambursabilă stabileşte un plafon minim pe proiect de 10.000 de euro, iar suma maximă care poate fi solicitată este de 75.000 de euro. Bugetul alocat pe proiect ca finanţare nerambursabilă nu poate depăşi 12 luni şi nu se poate încheia mai târziu de noiembrie 2008. Termenul-limită de depunere a propunerilor de proiecte este 15 septembrie 2006.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite