Bancomatul din faţa poliţiei, spart de hoţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prejudiciul adus BCR-ului nu a fost încă evaluat

Vânzătoarele care se pregăteau să intre de serviciu la un magazin de pâine situat la parterul blocului S 9, de pe bulevardul Calea lui Traian, din municipiul Râmnicu Vâlcea, situat în faţa sediului Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Vâlcea au găsit ieri-dimineaţă un alt lacăt pe uşă. Neputând intra, femeile au anunţat poliţia că le-a fost schimbat lacătul, iar misterul a fost repede elucidat.

Sistemul de alarmă în infraroşu a fost smuls


Hoţii au dat atacul la bancomatul BCR, iar după ce au intrat, un alt membru al grupării şi-a încuiat colegii înăuntru. Sistemul de alarmă în infraroşu a fost smuls, iar hoţii cu ajutorul unor imbus-uri au demontat uşa bancomatului şi din interior au golit de bani toate cele patru casete pe care apoi le-au abandonat în magazin. „Nu se cunoaşte valoarea prejudiciului, banca urmând să facă evaluarea sumelor sustrase. Nu avem nici suspecţi deocamdată“, ne-a precizat azi-dimineaţă inspectorul Diana Smărăndoiu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.
Magazinul unde se află bancomatul are sistem antiefracţie, dar nu şi sistem de supraveghere video. Poliţia face cercetări pentru prinderea infractorilor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite