Bancomate "uşurate" cu carduri false

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră din Iaşi au reţinut doi tineri care aveau asupra lor câteva zeci de carduri false. Aceştia tocmai scoteau bani dintr-un bancomat, moment în care poliţiştii au fost

Poliţiştii de frontieră din Iaşi au reţinut doi tineri care aveau asupra lor câteva zeci de carduri false. Aceştia tocmai scoteau bani dintr-un bancomat, moment în care poliţiştii au fost intrigaţi de numărul mare de carduri pe care le aveau tinerii. Anchetatorii ieşeni au solicitat informaţii de la diferite bănci despre posesorii cardurilor reale.
Înarmaţi cu 80 de carduri false, doi tineri din Galaţi au venit la Iaşi pentru a scoate bani din bancomate. Ei au fost observaţi de doi poliţişti de frontieră în momentul în care extrăgeau bani. Poliţiştilor li s-a părut suspect numărul mare de carduri pe care tinerii le aveau asupra lor, motiv pentru care i-au reţinut. În timpul anchetei, cei doi au declarat că au găsit într-un parc o sacoşă cu carduri false şi au dorit să vadă ce este cu ele. Versiunea lor nu a fost crezută însă de anchetatori. Potrivit procurorului Cătălin Prisecaru, de la DIICOT Iaşi, asupra acestora a fost găsită şi o listă cu codurile PIN ale cardurilor. Procurorul a mai declarat că tinerii, pe numele cărora au fost deja emise mandate de arestare, au reuşit să scoată sume importante de bani de pe acele carduri. În acest moment, anchetatorii încearcă să afle cine sunt cei cărora le-au dispărut banii din cont. Pentru aceasta, au solicitat informaţii de la mai multe bănci. Procurorii ieşeni sunt de părere că tinerii fac parte dintr-o reţea şi au operat la Iaşi pentru a nu atrage atenţia poliţiştilor din Galaţi.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite