Bănăţenii au salarii de top

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişorenii şi arădenii angajaţi în funcţii de conducere în domenii precum vânzările, IT şi sistemul bancar au cele mai mari venituri Posturile care aduc cele mai mari venituri sunt

Timişorenii şi arădenii angajaţi în funcţii de conducere în domenii precum vânzările, IT şi sistemul bancar au cele mai mari venituri

Posturile care aduc cele mai mari venituri sunt cele de manager, director financiar, auditor. Pentru unele job-uri, salariile din Arad le depăşesc pe cele din Timişoara.

Conform statisticii online, un inginer software poate câştiga 1500 de euro, având trei ani de experienţă, iar un reprezentant vânzări, 1000 de euro. Cu mai multe responsabilităţi, un manager de proiect din domeniul IT poate primi salariul de 4000 de euro.

"Salarii record se înregistrează şi în domeniul vânzărilor, pornesc de la 2.000 de euro şi sunt şi peste 3.000 de euro", a declarat consultantul pentru Resurse Umane, Adela Dragomir. În timp ce un studiu realizat pe Internet arată că salariile maxime obţinute în judeţul Timiş ajung la 4.000 de euro, firmele de recrutare din oraş oferă posturi plătite cu cel mult 2.500 de euro lunar.

Arădenii sunt cei mai scumpi pe piaţă

Salariile în sistemul bancar, în Arad, sunt cele mai mari din vest, primul în top fiind un manager de bancă al cărui venit lunar e de 8.000 de euro. La diferenţă mică sunt angajaţii din domeniul producţiei industriale care pot câştiga şi 7.500 de euro, urmat de directorii marilor centre comerciale care câştigă lunar peste 6.000 de euro. Salariile de top, considerate mici, sunt de aproape 5.000 de euro în diferite domenii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite