Balerina din Cluj a ieşit din comă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Balerina din Cluj a ieşit din comă
Balerina din Cluj a ieşit din comă

Starea de sănătate a Andreei Drăgoi s-a îmbunătăţit miercuri. Tânăra a căzut de la etajul trei al unui bloc din Costineşti. Balerina care lucra ca dansatoare într-un club de noapte pe litoral respiră fără aparate şi a început să se mişte şi să mănânce. Click aici pentru FOTOGALERIE.

Miercuri, Andreea a deschis ochii şi i-a ascultat pe membrii familiei rămaşi la Cluj-Napoca la telefon.

„A mişcat şi buzele, de parcă ar fi vrut să vorbească. Mă strângea de mână şi mă trăgea spre ea“, a povestit Victor Drăgoi, tatăl fetei.

Medicii spun că starea de sănătate a tinerei este stabilă. „Fata respiră fără aparate şi urmează să fie rezolvată fractura de la nivelul umărului stâng. Noi suntem optimişti, însă în privinţa şanselor de recuperare totală suntem rezervaţi“, a declarat dr. Liliana Tuţa, directorul medical al Spitalului Clinic de Urgenţă Constanţa. Deocamdată nu vorbeşte, dar comunică prin gesturi cu cei din jur.

Prietenul tinerei, Tudor Terebesy, povesteşte cât de greu i-a fost în primele zile după accident. „Când am aflat ce s-a întâmplat, am plecat în zece minute spre Constanţa. Prima zi a fost îngrozitoare. Tot ce auzeam de la medici şi asistente era: «E grav, foarte grav!» Mi-au spus că are şanse mici de supravieţuire. A fost cel mai dur moment“, îşi aminteşte tânărul.

A trecut mai bine de o săptămână de atunci. Acum, Andreea respiră singură, a deschis ochii şi a început să mănânce.

Accidentul este învăluit în mister

Înainte să cadă de la etaj, fata a vorbit cu una dintre prietenele ei. „I-a spus că este într-un balcon, că nu ştie cum a ajuns acolo şi că ar vrea să coboare, dar are nevoie de o scară“, a povestit tatăl fetei. Acesta crede că fata a fost drogată fără voia ei, fiindcă altfel nu-şi explică accidentul.

„Andreea nu avea halucinaţii, nu avea probleme cu capul, avea rău de înălţime“, susţine Victor Drăgoi. Potrivit medicului Liliana Tuţa, testele de urină efectuate pentru detectarea drogurilor sunt negative.

„Deocamdată, nu sunt noutăţi în ceea ce priveşte acest caz. Încă nu avem rezultatele testelor toxicologice ale sângelui“, a declarat Radu Croitoru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Constanţa.

Balerină la Cluj, animatoare pe litoral

În vârstă de 22 de ani, Andreea Drăgoi este balerină la Opera Maghiară din Cluj-Napoca şi lucra sezioner ca animatoare în clubul Gossip din Costineşti.

Ea a început baletul în clasa a V-a, la Liceul de Coregrafie, iar de patru ani face parte din corpul de balet al Operei. Tânăra lucra şapte zile din şapte pentru un salariu de 600 -700 de lei pe lună. Majoritatea absolvenţilor de Coregrafie aleg să danseze în cluburi şi în discoteci vara, pentru un ban în plus. A mai colaborat Ioana Oros

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite