Bâlbă scapă de excludere pentru că e accidentat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a fost prins beat la volan, atacantul echipei de fotbal Politehnica Iaşi va primi doar o amendă de cel mult 10.000 de euro de la şefii clubului. Ionuţ Bâlbă a plecat la o clinică din

După ce a fost prins beat la volan, atacantul echipei de fotbal Politehnica Iaşi va primi doar o amendă de cel mult 10.000 de euro de la şefii clubului. Ionuţ Bâlbă a plecat la o clinică din Serbia la aproape opt ore după ce s-a ales dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Oficialii de la Politehnica Iaşi nu au luat în calcul excluderea din lot, deoarece Ionuţ Bâlbă nu mai joacă de la meciul cu FC Timişoara de acum două etape, când s-a accidentat la genunchi. „Este prea delicat să vorbim acum de excluderea din lot. Bâlbă traversează acum o perioadă mai grea, fiind accidentat, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să respecte legea.

Implicit,în următoarea şedinţă a Consiliului de Administraţie, voi propune ca Bâlbă să fie sancţionat cu o sumă între 5.000 şi 10.000 de euro”, a declarat Sorin Boca, preşedintele Politehnicii Iaşi. Şi Ionuţ Popa s-a săturat de scandalurile provocate de atacant. „Nu mă interesează ce face jucătorul meu în timpul său liber.

Fiecare trebuie să ţină la imaginea sa publică. Dacă-i prost sau zăpăcit e problema lui. Bâlbă nu reprezintă Politehnica”, a spus Popa. Ionuţ Bâlbă a părăsit Iaşiul încă de joi dimineaţă, când a plecat la o clinică din Serbia pentru investigaţii la genunchiul accidentat acum două săptămâni. Dacă va fi nevoie de o intervenţie chirurgicală, costurile operaţiei vor fi suportate de clubul Politehnica.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite