Bal mascat de Revelion, în sala Filarmonicii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La sfârşitul săptămânii se dă startul la cumpărat de bilete pentru petrecere. Melomanii care vor să petreacă Revelionul muzical sunt aşteptaţi la Filarmonică, îmbrăcaţi în costume de epocă.

Măşti de mătase, rochii de epocă, pantofi cu pietre preţioase, acestea sunt doar câteva dintre accesoriile pe care le veţi întâlni dacă alegeţi să petreceţi noaptea dintre ani la Filarmonică.

Timişorenii care încă nu s-au decis pentru un program de Revelion sau cei care sunt pasionaţi de muzica simfonică şi de petrecerile extravagante sunt aşteptaţi la Filarmonica „Banatul” din Timişoara.

Bănăţenii au trei variante: aleg să meargă doar la concert, vin doar la petrecerea de Revelion organizată după concert sau optează pentru ambele variante.

Cei care vor să meargă la un chef după concert trebuie să scoată din buzunar doar 20 lei şi primesc în schimb un bilet de tombolă. Pe scena de la Capitol va evolua orchestra dirijată de Radu Popa.

Spectacolul debutează la ora 18.00 şi se încheie la 20.30, la timp pentru ca petrecăreţii să meargă în locul unde vor să facă Revelionul. Timişorenii se vor putea delecta cu valsuri, polci, uverturi din opere celebre, de la „Liliacul” de Strauss până la „Coţofana hoaţă” de Rossini.

„Este un concert pe care vrem să-l transformăm într-o tradiţie. Am pregătit multe alte surprize pentru seara dintre ani privind decorul sau ceea ce se va cânta, dar nu am niciun interes să le dezvălui pentru că publicul nostru nu trebuie convins!”, a spus Coriolan Gârboni, directorul Filamonicii „Banatul” din Timişoara.

Măşti, muzică şi şampanie

Timişorenii care aleg să petreacă întreaga noapte de Revelion la Filarmonică pot merge la balul mascat organizat în holul instituţiei. Incinta este închiriată de două firme iar biletul costă 330 lei de persoană.

În preţ este inclus un bufet suedez. Participanţii vor trebui să se îmbrace în haine de epocă. Organizatorii îşi doresc ca petrecerea să se transforme într-un veritabil bal mascat, în care să se danseze, iar soliştii de la Filarmonica „Banatul” să îi încânte pe cei prezenţi cu muzică bună.

Cei care optează pentru ambele variante primesc un loc în lojă şi un pahar cu şampanie. Gazda serii va fi chiar directorul Filamonicii, Coriolan Gârboni.

Deşi încă nu s-a dat startul la vânzarea biletelor, s-au făcut deja liste de aşteptare pentru că unii timişoreni vor să cumpere chiar şi 30 de bilete. Gârboni spune că se aşteaptă ca timişorenii să se înghesuie la casele de bilete începând de săptămâna viitoare.

Seara de Revelion poate fi petrecută şi la Operă unde se va cânta tradiţionalul „Liliac” de Strauss. Biletul costă 80 lei iar spectacolul începe de la ora 18.00.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite