Băimărencele se pot bronza organic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băimărencele se pot bronza organic
Băimărencele se pot bronza organic

O şedinţă în care se aplică, prin pulverizare, loţiune autobronzantă durează 10-15 minute şi costă 60 de lei. Bronzarea organică le fereşte pe femei de efectele negative ale razelor ultraviolete şi le întinereşte tenul.

De două săptămâni, într-unul dintre saloanele băimărene, femeile au posibilitatea să se bronzeze fără riscuri. Procedeul de bronzare organică este disponibil persoanelor care vor să se ferească de razele soarelui şi vor să obţină o soluţie împotriva îmbătrânirii pielii.
„Bronzarea organică este un procedeu profesional de bronzare care se aplică prin pulverizare cu un aparat cu o turbină, o loţiune care colorează instant pielea într-o nuanţă naturală, intensă şi exotică”, spune Bombonica Bota, administratoarea salonului băimărean. 

Fără riscuri

Acest gen de colorare a pielii este din ce în ce mai folosit de femei, deoarece nu presupune riscuri. Printr-o singură şedinţă ce durează între 10 şi 15 minute se obţine un bronz intens, care intră în piele pe parcursul a 12 ore.
Singura recomandare a specialiştilor este ca proaspătul „colorat” să nu transpire la scurt timp după pulverizare şi să facă duş doar la opt ore după şedinţa de bronzat. Totodată, efectele aparatului sunt benefice pielii, deoarece nu este necesară expunerea la razele ultraviolete şi se obţine un bronz perfect şi luminos.

Produs natural

Soluţia de bronzat este un produs 100% natural ce conţine vitamina E şi aloe vera, care îi conferă proprietăţi benefice pentru hidratarea şi reîntinerirea pielii. De asemenea, se obţine un bronz uniform şi fără pete. Vitamina E prelungeşte durata de menţinere a bronzului datorită capacităţii sale antioxidante şi puterii de menţinere a unui aspect tânăr al pielii. „Soluţia conţine extract din coajă de nucă verde şi trestie de zahăr. Există trei tipuri de nuanţe 8%, 10% şi 12%,  în funcţie de dorinţa clientului de a obţine un bronz  mai închis sau mai deschis”, afirmă Bombonica. În urma unei astfel de şedinţe, bronzul durează între şapte şi nouă zile, timp în care are un aspect radiant, luminos.

Un preţ piperat

Preţul unei şedinţe de bronzare organică este de 60 de lei, iar salonul oferă o reducere de 15% până la finele lunii. „Este o variantă de bronzare preferată de cei mai mulţi clienţi. Femeilor le e frică de posibilitatea apariţiei cancerului, datorat expunerii la razele ultraviolete din saloanele de bronzat şi de aceea aleg varianta bronzării organice”, subliniază Bombonica Bota.
„Este a doua oară când apelez la această metodă de bronzare şi cred că este una din cele mai eficiente. Îmi place că nu există riscuri şi pielea îmi rămâne foarte fină şi hidratată”, spune Monica Şironca, de 22 de ani.

La solar sau cu cremă

Băimărencele mai au şi alte posibilităţi de bronzare artificială. Printre acestea se numără saloanele de bronzat din oraş şi cremele autobronzante. Astfel, o şedinţă de 12 minute la un salon de bronzat începe de la 12 lei şi creşte în funcţie de preferinţele clientului. Acesta poate opta pentru o bronzare într-un solar vertical, orizontal sau într-un aparat cu jeturi de apă cu diferite arome ce oferă o bronzare relaxantă.
O altă soluţie folosită de băimărence pentru a obţine culoarea dorită sunt cremele autobronzante. Un tub de cremă autobronzantă costă aproximativ 14 lei, dar preţul creşte în funcţie de firma de care aparţine.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite